|
Registro Completo |
|
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
|
Data corrente: |
22/03/2013 |
|
Data da última atualização: |
03/09/2024 |
|
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
|
Autoria: |
SEIBEL, N. F.; ALVES, F. P.; OLIVEIRA, M. A. de; LEITE, R. S. |
|
Afiliação: |
NEUSA FÁTIMA SEIBEL, UTFPR; FERNANDA PÉRICO ALVES, UTFPR; MARCELO ALVARES DE OLIVEIRA, CNPSO; RODRIGO SANTOS LEITE, CNPSO. |
|
Título: |
Brazilian soybean varieties for human use. |
|
Ano de publicação: |
2013 |
|
Fonte/Imprenta: |
In: EL-SHEMY, H. A. (Ed.). Soybean - bio-active compounds. Rijeka: InTech, 2013. |
|
Páginas: |
p. 475-493. |
|
DOI: |
http://dx.doi.org/10.5772/52602 |
|
Idioma: |
Inglês |
|
Conteúdo: |
Brazilian soybean cultivars. Characterization of eight brazilian soybean cultivars for human use. Soymil production. Soybean products application in the food industry. |
|
Thesagro: |
Nutrição humana; Soja; Tecnologia de alimento. |
|
Thesaurus Nal: |
Food technology; Human nutrition; Soybeans. |
|
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
|
Marc: |
LEADER 00893naa a2200253 a 4500 001 1953852 005 2024-09-03 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttp://dx.doi.org/10.5772/52602$2DOI 100 1 $aSEIBEL, N. F. 245 $aBrazilian soybean varieties for human use.$h[electronic resource] 260 $c2013 300 $ap. 475-493. 520 $aBrazilian soybean cultivars. Characterization of eight brazilian soybean cultivars for human use. Soymil production. Soybean products application in the food industry. 650 $aFood technology 650 $aHuman nutrition 650 $aSoybeans 650 $aNutrição humana 650 $aSoja 650 $aTecnologia de alimento 700 1 $aALVES, F. P. 700 1 $aOLIVEIRA, M. A. de 700 1 $aLEITE, R. S. 773 $tIn: EL-SHEMY, H. A. (Ed.). Soybean - bio-active compounds. Rijeka: InTech, 2013.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
|
Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |