Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
11/09/2012 |
Data da última atualização: |
11/09/2012 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NATIVIDADE, M. M. P.; COELHO, O. A. M.; CARREIRO, N. P.; SOUZA, S. V. C.; PEREIRA, G. E.; LIMA, L. C. de O. |
Afiliação: |
Mariana Mirelle Pereira Natividade, UFLA; Otávio Augusto Mazzoni Coelho, UFLA; Natálie Paiva Carreiro, UFLA; Scheilla Vitorino Carvalho de Souza, UFLA; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV; Luiz Carlos de Oliveira Lima, UFLA. |
Título: |
Optimization of the extraction and determination of monomeric anthocyanins in grape juice produced in the São Francisco Valley, Brazil. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: [s.n.], 2012. |
Páginas: |
Não paginado. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
ISSN: |
2304-7992. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo. IUFoST 2012. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Vale do São Francisco. |
Thesagro: |
Análise química; Antocianina; Suco; Uva. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01028nam a2200265 a 4500 001 1933466 005 2012-09-11 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a2304-7992. 100 1 $aNATIVIDADE, M. M. P. 245 $aOptimization of the extraction and determination of monomeric anthocyanins in grape juice produced in the São Francisco Valley, Brazil. 260 $aIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: [s.n.], 2012.$c2012 300 $aNão paginado.$c1 CD-ROM. 500 $aResumo. IUFoST 2012. 650 $aAnálise química 650 $aAntocianina 650 $aSuco 650 $aUva 653 $aBrasil 653 $aVale do São Francisco 700 1 $aCOELHO, O. A. M. 700 1 $aCARREIRO, N. P. 700 1 $aSOUZA, S. V. C. 700 1 $aPEREIRA, G. E. 700 1 $aLIMA, L. C. de O.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
|