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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
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Data corrente: |
04/08/2005 |
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Data da última atualização: |
17/01/2020 |
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Autoria: |
HIGA, R. H.; OLIVEIRA, A. G.; HORITA, L. G.; MIURA, R. T.; INOUE, M. K.; FALCAO, P. R. K.; MANCINI, A. L.; YAMAGISHI, M. E. B.; TOGAWA, R. C.; NESHICH, G. |
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Afiliação: |
ROBERTO HIROSHI HIGA, CNPTIA; PAULA REGINA KUSER FALCAO, CNPTIA; ADAUTO LUIZ MANCINI, CNPTIA; MICHEL EDUARDO BELEZA YAMAGISHI, CNPTIA; ROBERTO COITI TOGAWA, Cenargen; GORAN NESIC, CNPTIA. |
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Título: |
Defining 3D residue environment in protein structures using SCORPION and FORMIGA. |
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Ano de publicação: |
2004 |
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Fonte/Imprenta: |
Bioinformatics, v. 20, n. 12, p. 1989-1991, 2004. |
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DOI: |
10.1093/bioinformatics/bth190 |
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Idioma: |
Inglês |
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Notas: |
Na publicação: P. R. Kuser. |
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Conteúdo: |
Two web-based applications to analyze amino acids three-dimensional (3D) local environment within protein structures-SCORPION and FORMIGA-are presented. SCORPION and FORMIGA produce a graphical presentation for simple statistical data showing the frequency of residue occurrence within a given sphere (defined here as the 3D contacts). |
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Palavras-Chave: |
Sting Millennium Suite. |
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Thesagro: |
Aminoácido; Proteina. |
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Thesaurus Nal: |
Amino acids; Proteins. |
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Categoria do assunto: |
-- |
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Marc: |
LEADER 01230naa a2200313 a 4500 001 1009083 005 2020-01-17 008 2004 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1093/bioinformatics/bth190$2DOI 100 1 $aHIGA, R. H. 245 $aDefining 3D residue environment in protein structures using SCORPION and FORMIGA.$h[electronic resource] 260 $c2004 500 $aNa publicação: P. R. Kuser. 520 $aTwo web-based applications to analyze amino acids three-dimensional (3D) local environment within protein structures-SCORPION and FORMIGA-are presented. SCORPION and FORMIGA produce a graphical presentation for simple statistical data showing the frequency of residue occurrence within a given sphere (defined here as the 3D contacts). 650 $aAmino acids 650 $aProteins 650 $aAminoácido 650 $aProteina 653 $aSting Millennium Suite 700 1 $aOLIVEIRA, A. G. 700 1 $aHORITA, L. G. 700 1 $aMIURA, R. T. 700 1 $aINOUE, M. K. 700 1 $aFALCAO, P. R. K. 700 1 $aMANCINI, A. L. 700 1 $aYAMAGISHI, M. E. B. 700 1 $aTOGAWA, R. C. 700 1 $aNESHICH, G. 773 $tBioinformatics$gv. 20, n. 12, p. 1989-1991, 2004.
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Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | BARBOSA, A. B.; SILVA, G. A. da; CHIAPPIN, C. C. de J.; LEITE, S. G. F. Acompanhamento da fase tumultuosa de vinificação em mostos inoculados com Saccharomyces cerevisiae e leveduras não-Saccharomyces. In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 10.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 11.; SEMINÁRIO FRANCO-BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 2., 2005, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2005. p. 347.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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