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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
17/01/2011 |
Data da última atualização: |
04/06/2025 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
YOSHIARA, L. Y.; MADEIRA, T. B.; MIRANDA, A. L.; RIBEIRO, M. L. L.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; IDA, E. I. |
Afiliação: |
LUCIANE YURI YOSHIARA, UEL; T. B. MADEIRA, UEL; A. L. MIRANDA, UEL; M. L. L. RIBEIRO, CNPSO; JOSE MARCOS GONTIJO MANDARINO, CNPSO; MERCEDES CONCORDIA CARRAO PANIZZI, CNPSO; E. I. IDA, UEL. |
Título: |
Beta-glucosidase activity of soybean radicles in germination. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 15., 2010, Cape Town. Food science solutions in an evolving world: abstracts. South Africa: SAAFoST, 2010. Poster 697. CD-ROM. IUFoST 2010. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Isoflavones are non-nutritive compounds with benefits for human health and they are the mainly forms of glycosides in vegetables. B-glucosidase (8-D-glucoside glucohydrolase, E.C. 3.2.1.21) catalyzes the hydrolysis of terminal non-reducing sugars residues in 8-D-glucosides releasing the glucose molecule and have a high specificity for isoflavones. The aim of this work was to investigate the B-glucosidase activity in soybeans radicles during germination process to find alternative sources of B-glucosidase. |
Palavras-Chave: |
Isoflavona. |
Thesagro: |
Soja. |
Thesaurus Nal: |
Isoflavones; Soybeans. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 01294nam a2200229 a 4500 001 1873342 005 2025-06-04 008 2010 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aYOSHIARA, L. Y. 245 $aBeta-glucosidase activity of soybean radicles in germination.$h[electronic resource] 260 $aIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 15., 2010, Cape Town. Food science solutions in an evolving world: abstracts. South Africa: SAAFoST, 2010. Poster 697. CD-ROM. IUFoST 2010.$c2010 520 $aIsoflavones are non-nutritive compounds with benefits for human health and they are the mainly forms of glycosides in vegetables. B-glucosidase (8-D-glucoside glucohydrolase, E.C. 3.2.1.21) catalyzes the hydrolysis of terminal non-reducing sugars residues in 8-D-glucosides releasing the glucose molecule and have a high specificity for isoflavones. The aim of this work was to investigate the B-glucosidase activity in soybeans radicles during germination process to find alternative sources of B-glucosidase. 650 $aIsoflavones 650 $aSoybeans 650 $aSoja 653 $aIsoflavona 700 1 $aMADEIRA, T. B. 700 1 $aMIRANDA, A. L. 700 1 $aRIBEIRO, M. L. L. 700 1 $aMANDARINO, J. M. G. 700 1 $aCARRÃO-PANIZZI, M. C. 700 1 $aIDA, E. I.
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | SELZLEIN, D. A.; RIBEIRO, C. M. A. A.; GEBLER, L.; PAULA FILHO, P. L. DE. Sistema de coleta de imagens para previsão de produção em pomares de maçã. In: BASSOI, L. H.; BERNARDI, A. C. de C.; VAZ, C. M. P.; PIRES, J. L. F.; GEBLER, L.; JORGE, L. A. de C.; INAMASU, R. Y. (ed.). Agricultura de precisão: um novo olhar na era digital. São Carlos, SP: Cubo, 2024. seção 3, cap. 53, p. 476-481.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 2 | |
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