BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pecuária Sudeste.
Data corrente:  28/12/2010
Data da última atualização:  01/07/2011
Autoria:  TANG HO, C.; SHAHIDI, F.
Afiliação:  CHI-TANG HO; FEREIDOON SHAHIDI, UNIVERSITY OF KENTUCKY.
Título:  Quality attributes of muscle foods.
Ano de publicação:  1999
Fonte/Imprenta:  New York: Kluwer Academic, 1999.
Idioma:  Português
Notas:  Compra FAPESP
Conteúdo:  Quality characteristics of muscle food; Animal production origins of some mear color and flavor attributes; Vitamin E: effect on meat color and flavor; The high energy diet for salmon; effect of fat on mucle quality; Accumulation of conjugated linoleic Acid (CLA) in tissues of fish fed diets; Quality andshelf of meat in case-ready modified atmosphere packing; Storage stability of meat products as affected by organic and inorganic additives and functional ingredients; Currents status of meat flavor; Favor of lamb and muttun; effect of castration and slaughter age on the flavor of sheepmeat; Role of selected precursors in meat flavor formation.
Palavras-Chave:  Muscle food.
Thesaurus Nal:  meat quality.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPPSE19906 - 1ADCLV - PP664.9X6q2010.04810
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional