Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
10/01/2010 |
Data da última atualização: |
10/01/2010 |
Autoria: |
MAcRITCHIE, F.; SKERRITT, J. H.; WRIGLEY, C. W.; CAMPBELL, W. P.; DHALIWAL, A. S. |
Título: |
Chonges in dough properties protein composition and enzymic adtivity associated with 1B/1R Chromosome translocation in wheat. |
Ano de publicação: |
1986 |
Fonte/Imprenta: |
In: AUSTRALIAN CEREAL CHEMISTRY CONFERENCE, 36., 1986, Adelaide. Proceedings... [S.l.: s. n.], p. 78-82, 1986. |
Idioma: |
Inglês |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00571naa a2200157 a 4500 001 1839380 005 2010-01-10 008 1986 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMAcRITCHIE, F. 245 $aChonges in dough properties protein composition and enzymic adtivity associated with 1B/1R Chromosome translocation in wheat. 260 $c1986 700 1 $aSKERRITT, J. H. 700 1 $aWRIGLEY, C. W. 700 1 $aCAMPBELL, W. P. 700 1 $aDHALIWAL, A. S. 773 $tIn: AUSTRALIAN CEREAL CHEMISTRY CONFERENCE, 36., 1986, Adelaide. Proceedings... [S.l.: s.$gn.], p. 78-82, 1986.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
|