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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
21/11/2001 |
Data da última atualização: |
21/11/2001 |
Autoria: |
LABROUE, F.; LUQUET, M.; GUILLOUET, P.; BUSSIERE, J. F.; GLODEK, P.; WEMHEUER, W.; GANDINI, G.; PIZZI, F.; DELGADO, J. V.; POTO, A.; PEINADO, B.; SERENO, J. R. B.; OLLIVIER, L. |
Afiliação: |
Pole Amelioration de l'Animal (Franca); Unite Experimentale d'Insemination Caprine et Porcine (Franca); Universite de Gottingen (Alemanha); IDVGA-CNR (Italia); Embrapa Pantanal (Corumba, MS); Univ. Cordoba. |
Título: |
Pig semen banks in Europe. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
In: OLLIVIER, L.; LABROUNE, F.; GLODEK, P.; GANDINI, G.; DELGADO, J.V. (Ed.). Pig genetic resources in Europe: characterisation and conservation. Wageningen, The Netherlands: Wageningen Pers, 2001. (EAAP Publication, 104). |
Páginas: |
p.111-122. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objectives of a rational cryopreservation using semen banks; The semen freezing techniques and their evolution; The situation of pig cryopreservation in France; The situation of pig cryopreservation in Germany; The situation of pig cryopreservation in Italy; The situation of pig cryopreservation in Spain; Infrastructure; Technical development; Training of researchers; Gene bank; Discusion and conclusions. |
Palavras-Chave: |
Banco de semen; Europa; Genetic resource; Pig; Preservacao; Semen Bank. |
Thesagro: |
Porco; Recurso Genético. |
Thesaurus Nal: |
cryopreservation; Europe. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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1. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | COLOMBO, R. C.; SOUZA, R. T. de; CRUZ, M. A. da; CARVALHO, D. U. de; KOYAMA, R.; BILCK, A. P.; ROBERTO, S. R. Postharvest longevity of 'BRS Vitória' seedless grapes subjected to cold storage and acibenzolar-S-methyl application. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 53, n. 7, p. 809-814, July 2018 Título em português: Longevidade pós-colheita da uva sem sementes 'BRS Vitória' submetida a armazenamento a frio e à aplicação de acibenzolar-S-metil.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais; Embrapa Uva e Vinho. |
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2. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | COLOMBO, R. C.; ROBERTO, S. R.; CRUZ, M. A. da; CARVALHO, D. U. de; YAMAMOTO, L. Y.; NIXDORF, S. L.; PEREZ-NAVARRO, J.; GÓMEZ-ALONSO, S.; SHAHAB, M.; AHMED, S.; GONÇALVES, L. S. A.; SOUZA, R. T. de; HERMOSÍN-GUTIÉRREZ, I. Characterization of the phenolic ripening development of "BRS Vitoria" seedless table grapes using HPLC-DAD-ESI-MS/MS. Journal of Food Composition and Analysis, v. 95, n. 103693, p. 1-13, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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3. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | COLOMBO, R. C.; ROBERTO, S. R.; NIXDORF, S. L.; PÉREZ-NAVARRO, J.; GÓMEZ-ALONSO, S.; MENA-MORALES, A.; GARCIA-ROMERO, E.; GONÇALVES, L. S. A.; CRUZ, M. A. da; CARVALHO, D. U. de; MADEIRA, T. B.; WATANABE, L. S.; SOUZA, R. T. de; GUTIÉRREZ-HERMOSÍN, I. Analysis of the phenolic composition and yield of 'BRSVitoria' seedless table grape under different bunch densities using HPLC-DAD-ESI-MS/MS. Food Research International, v. 130, n. 108955, [online] 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
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