|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Florestas; Embrapa Pantanal; Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
20/08/1994 |
Data da última atualização: |
24/03/1999 |
Autoria: |
SHAW, C. R.; PRASAD, R. |
Afiliação: |
Department of Biology, The University of Texas. |
Título: |
Starch gel electrophoresis of enzymes - a compilation of recipes. |
Ano de publicação: |
1970 |
Fonte/Imprenta: |
Biochemical Genetics, v.4, p.297-320, 1970. |
Idioma: |
Inglês Português |
Conteúdo: |
The technique of starch gel electrophoresis of enzymes with specific staining for activity in the gel, the so-called zymogram method developed by Hunter and Markert (1957), has found many research applications. |
Palavras-Chave: |
Compilacao de receitas; Compilation of recipes; Enzimas; Gel; Gel de enzima; Gel electrophoresis of enzymes; Receitas. |
Thesagro: |
Amido; Eletroforese. |
Thesaurus Nal: |
electrophoresis. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00874naa a2200253 a 4500 001 1794697 005 1999-03-24 008 1970 bl --- 0-- u #d 100 1 $aSHAW, C. R. 245 $aStarch gel electrophoresis of enzymes - a compilation of recipes. 260 $c1970 520 $aThe technique of starch gel electrophoresis of enzymes with specific staining for activity in the gel, the so-called zymogram method developed by Hunter and Markert (1957), has found many research applications. 650 $aelectrophoresis 650 $aAmido 650 $aEletroforese 653 $aCompilacao de receitas 653 $aCompilation of recipes 653 $aEnzimas 653 $aGel 653 $aGel de enzima 653 $aGel electrophoresis of enzymes 653 $aReceitas 700 1 $aPRASAD, R. 773 $tBiochemical Genetics$gv.4, p.297-320, 1970.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | JARVIS, A.; GALLO-FRANCO, J.; PORTILLA, J.; GERMAN, B.; DEBOUCK, D.; RAJASEKHARAN, M.; KHOURY, C.; HERFORTH, A.; AHMED, S.; TOHME, J.; ARNAUD, E.; GOLDEN, C. D.; DAWID, C.; DE HAAN, S.; DECLERCK, F.; FESKENS, E. J. M.; FOGLIANO, V.; FRITZ, G.; HALD, C.; HALL, R.; HART, R.; HENRY, A.; HUANG, S.; HUNTER, D.; IMANBAEVA, B.; LOWE, A.; TURNER, N. J.; JIA, G.; JOHNSON, E.; KALAIAH, G.; KARBOUNE, S.; KLADE, S.; LA CERVA, G. R.; LAL, V.; LEVY, A. A.; LONGVAH, T.; MAEDA-YAMAMOTO, M.; MINNIS, P.; NUTTI, M. R.; OCTAVIO, M.; OSORIO, C.; PAWERA, L.; PETER, S.; PRASAD, R.; QUAVE, C.; SHAPIRO, H.-Y.; SREEMAN, S.; SRICHAMNONG, W.; STEINER, R.; TURDIEVA, M.; ULIAN, T.; VAN ANDEL, T.; WANG, R.; WEISSGOLD, L.; YAN, J.; DE LA PARRA, J. OGM e agricultura - a ciência na solução de problemas. Nature Food, v. 5, p. 189-193, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: C - 0 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|