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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
20/05/1998 |
Data da última atualização: |
20/05/1998 |
Autoria: |
BRAZAITIS, P.; WATANABE, M. |
Título: |
Identification of skins of caiman species in the Pantanal, Brazil. |
Ano de publicação: |
1985 |
Fonte/Imprenta: |
Newsletter, v.4, p.1-17, dez., 1985 (Prelo). |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The Yacare caiman is endemic to the Pantanal region of Brazil. It is a species whose hides and products are commoly seen in international trade. It is on the U.S. endangered species list. There recently has been pressure from the international leather and tanning industries to remove the species from the ESA. |
Palavras-Chave: |
Animal silvestre; Identification; Yacare. |
Thesagro: |
Ecologia; Identificação; Jacaré. |
Thesaurus Nal: |
ecology; Pantanal; wildlife. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | GONÇALVES, B. R. F.; SILVA, G. de J.; CONCEIÇÃO, D. G.; EGITO, A. S. do; FERRÃO, S. P. B. Buffalo mozzarella chemical composition and authenticity assessment by electrophoretic profiling. Semina: Ciências Agrárias, Londrina, v. 38, n. 4, p. 1841-1852, jul./ago. 2017. [ANTONIO SILVIO DO EGITO VASCONCELOS].Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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2. |  | GONÇALVES, B.-H. R. F.; SILVA, G. de J.; PONTES, S. F. O.; FONTAN, R. da C. I.; EGITO, A. S. do; FERRÃO, S. P. B. Evaluation of the peptide profile with a view to authenticating buffalo mozzarella cheese. International Journal of Food Science and Technology, v. 51, n. 7, p. 1586-1593, Jul. 2016. [ANTONIO SILVIO DO EGITO VASCONCELOS].Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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