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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
13/09/1995 |
Data da última atualização: |
27/09/2013 |
Autoria: |
McCULLOUGH, M. E. |
Título: |
A study of techniques for measuring differences in forage quality dairy cows. |
Ano de publicação: |
1958 |
Fonte/Imprenta: |
Technical Bulletin Georgia Agricultural Experiment Station, n.4, p.1-22, 1958. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Data from 60 intake, digestibility, grazing behavior and persistency of milk production observations on four typical Georgia pastures have been used to compare the value of various techniques in evaluating pasture changes. Within the data the following observations seem valid:
(1) Time spent grazing was unrelated to forage intake and milk production.
(2) Time spent ruminating was determined partially by dry matter intake and digestibility but
was also influenced by forage species and the individual cow.
(3) Forage intake was influenced significantly by level of milk production and by dry matter digestibility.
(4) The correlation between dry matter digestibility and persistency of milk production when expressed as a second degree polynomial was .865. Changes in dry matter digestibility apparently reflect changes not only in nutrient availability but also changes in dry matter intake and ration balance.
(5) The techniques employed in this study did not adequately measure all factors affecting
animal production on pasture forage. Until techniques are available for measuring all important factors, greater progress should be made with within-forage evaluation than from between-forage studies. |
Palavras-Chave: |
Dairy cow; Gado de leite; Producao de leite. |
Thesagro: |
Digestibilidade; Forragem. |
Thesaurus Nal: |
digestibility; forage; milk production. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 68 | |
9. |  | PEREIRA, A. S.; GOMES, J. C.; CASALI, V. W. D.; MOREIRA, M. A.; SANTANA, R. Propriedades funcionais de um isolado proteico de semente de moranga (Cucurbita maxima Duchesnne). Boletim da Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos, Campinas, v. 19, n. 1, p. 35-46, jan./mar. 1985.Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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13. |  | CARVALHO, C. G. P. de; OLIVEIRA, V. R.; CRUZ, C. D.; CASALI, V. W. D. Análise de trilha sob multicolinearidade em pimentão. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 34, n. 4, p. 603-13, abr. 1999 Título em inglês: Path analysis under multicollinearity in green pepper.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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19. |  | PICANÇO, M.; CASALI, V. W. D.; OLIVEIRA, I. R. de; LEITE, G. L. D. Homópteros associados ao jiloeiro. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 32, n. 4, p. 451-456, abr. 1997. Notas científicas. Título em inglês: Homoptera insects associated with Solanum gilo.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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20. |  | VIEIRA, J. J.; CASALI, V. W. D.; MILAGRES, J. CV.; REGAZZI, A. J.; CARDOSO, J. A. Indice de selecao de ganho desejado em cenoura. Horticultura Brasileira, Brasilia, v.7, n.1, p.82, maio 1989. Resumo.Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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Registros recuperados : 68 | |
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