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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
27/07/1995 |
Data da última atualização: |
27/07/1995 |
Autoria: |
KNOX, F. E.; BURTON, G. W.; BAIRD, D. M. |
Título: |
Effect of nitrogen rate and clipping frequency upon lignin content and digestibility of Coastal Bermuda grass. |
Ano de publicação: |
1958 |
Fonte/Imprenta: |
Journal Agricultural and Food Chemistry, v.6, n.3, p.217-219, Mar. 1958. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study was conducted to ascertain the effect of nitrogen fertilizer and clipping frequency upon the lignin content and digestibility of Coastal Bermuda grass when fed to lambs. When the grass was fertilizer with 100 pounds or less of nitrogen per acre, clipping frequency did not affect lignin content; at higher nitrogen rates, lignin increased with age of the grass. Grass ferilized with 600 pounds of nitrogen per acre increased from 9.45 to 12.05% lignin with an age increase from 2 to 8 weeks. Total digestible nutrient values of 69.64, 67.81, 67.23, 67.24, and 59.07% were obtained from 1- to 2-, 3-, 4-, 6-, and 8-week-old grass, respectively, fed to lambs. Not more than 6 weeks should elapse between cutting if top-quality Coastal Bermuda hay is desired. |
Palavras-Chave: |
Coastal Bermuda grass; Efeito; Effect; Lamb; Nitrogen rate; Pasture; Taxa de nitrogenio. |
Thesagro: |
Carneiro; Digestibilidade; Pastagem. |
Thesaurus Nal: |
digestibility. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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URL |
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 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
20/03/2014 |
Data da última atualização: |
20/03/2014 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
FAKHOURI, F. M.; CARVALHO, C. W. P. de; COSTA, D. L. M. G. da; MARTELLI, S. M.; BILCK, A. P.; YAMASHITA, F.; INNOCENTINI MEI, L. H.; COLLARES-QUEIROZ, F. P. |
Afiliação: |
FARAYDE MATTA FAKHOURI, UFGD; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; DARYNE LU MALDONADO GOMES DA COSTA, IFMT; SILVIA MARIA MARTELLI, UFGD; ANA PAULA BILCK, UENP; FÁBIO YAMASHITA, UEL; LUCIA HELENA INNOCENTINI MEI, UNICAMP; FERNANDA PAULA COLLARES-QUEIROZ, UNICAMP. |
Título: |
Biopolímeros: uma nova perspectiva para redução do impacto ambiental no descarte de embalagens flexíveis. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: KUROZAWA, L. E.; COSTA, S. R. R. da (Ed.). Tendências e inovações em ciência, tecnologia e engenharia de alimentos. São Paulo: Atheneu, 2014. cap. 4, p. 53-80. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Bioplástico; Biopolímero; Polímero. |
Thesagro: |
Extrusão; Polissacarídeo. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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