Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
20/08/1997 |
Data da última atualização: |
23/01/2025 |
Autoria: |
VIEIRA, J. V. |
Afiliação: |
JAIRO VIDAL VIEIRA, CNPH. |
Título: |
U.S. carrot production and factors effecting root quality. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
College Station: Texas Agricultural Experiment Station / Vegetable Improvement Center, 1996. |
Páginas: |
47 p. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Carrot research and productionj in U.S.; Remarks about carrot root quality; Uniformity of size and shape of the carrot root; Flavor; Sweetness; Harsh flavor; Bitterness; Nutritional value carotene. |
Palavras-Chave: |
Carrot; Estados Unidos; Quality; Root. |
Thesagro: |
Cenoura; Daucus Carota; Qualidade; Raiz. |
Thesaurus Nal: |
United States. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |