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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
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Data corrente: |
02/12/2008 |
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Data da última atualização: |
12/02/2019 |
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Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
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Autoria: |
STEINER, C.; TEIXEIRA, W. G.; LEHMANN, J.; WOLFGANG, Z. |
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Afiliação: |
Christoph Steiner, University of Bayreuth; WENCESLAU GERALDES TEIXEIRA, CPAA; Johannes Lehmann, Cornell University; Wolfgang Zech, University of Bayreuth. |
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Título: |
Microbial response to charcoal amendments of highly weathered soils and Amazonian dark earhts in Central Amazonia. |
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Ano de publicação: |
2007 |
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Fonte/Imprenta: |
In: STEINER, C. (Comp.). Slash and char as alternative to slash and burn - soil charcoal amendments maintain soil fertility and establish a carbon sink. Göttingen: Cuvillier, 2007. p. 107-120. |
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Idioma: |
Inglês |
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Conteúdo: |
The effects of 13 different amendment combinations based on equal amounts of applied carbon (C) in chicken manure, compost, charcoal and forest litter with or without additional mineral fertilization, on the soil microbial population were assessed in a field trial. |
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Palavras-Chave: |
Brasil; Terra Preta de Índio. |
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Thesagro: |
Fertilidade do Solo; Matéria Orgânica. |
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Thesaurus Nal: |
Amazonia. |
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Categoria do assunto: |
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Marc: |
LEADER 01040naa a2200217 a 4500 001 1683886 005 2019-02-12 008 2007 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSTEINER, C. 245 $aMicrobial response to charcoal amendments of highly weathered soils and Amazonian dark earhts in Central Amazonia. 260 $c2007 520 $aThe effects of 13 different amendment combinations based on equal amounts of applied carbon (C) in chicken manure, compost, charcoal and forest litter with or without additional mineral fertilization, on the soil microbial population were assessed in a field trial. 650 $aAmazonia 650 $aFertilidade do Solo 650 $aMatéria Orgânica 653 $aBrasil 653 $aTerra Preta de Índio 700 1 $aTEIXEIRA, W. G. 700 1 $aLEHMANN, J. 700 1 $aWOLFGANG, Z. 773 $tIn: STEINER, C. (Comp.). Slash and char as alternative to slash and burn - soil charcoal amendments maintain soil fertility and establish a carbon sink. Göttingen: Cuvillier, 2007. p. 107-120.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 7 | |
| 2. |  | GOUVÊA, L. DE P.; CALDEIRA, R.; AZEVEDO, T. de L.; GALDEANO, M. C.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; SILVA, C. M. Physical and techno-functional properties of a common bean protein concentrate compared to commercial legume ingredients for the plant-based market. Food Hydrocolloids, v. 137, 1083512023, april 2023. Na publicação: Caroline Grassi Mellinger.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 3. |  | LIMA, J. R.; WILHELM, A. E.; SILVA, C. M.; FELBERG, I.; GOUVÊA, L. DE P.; GALDEANO, M. C.; CALDEIRA, R. F.; ANTONIASSI, R.; AZEVEDO, T. de L. Processo de produção de concentrado proteico de grão-de-bico (Cicer arietinum L.). Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2024. 3 p. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado Técnico, 251). Na publicação: Caroline Grassi Mellinger.| Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 6. |  | CALDEIRA, R. F.; GOUVÊA, L. de P.; AZEVEDO, T. de L.; CONTE, C.; SÁ, D. de G. C. F. de; GALDEANO, M. C.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; SILVA, C. M. Processing parameters, techno-functional properties and potential food application of lentil protein concentrate as an ingredient for the plant-based market. Food Research International, v. 189, 114569, 2024. Na publicação: Caroline Grassi Mellinger.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 7. |  | CALDEIRA, R. F.; GOUVÊA, L. de P.; AZEVEDO, T. de L.; WILHELM, A. E.; SÁ, D. de G. C. F. de; GALDEANO, M. C.; FELBERG, I.; ANTONIASSI, R.; SILVA, C. M.; LIMA, J. R. Chickpea processing to obtain a protein ingredient for the plant-based market. Frontiers in Food Science and Technology, v. 5, 1547684, 2025. Na Publicação: Caroline Grassi Melinger.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 7 | |
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