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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Ocidental.
Data corrente:  03/01/2008
Data da última atualização:  25/06/2019
Autoria:  VALOIS, A. C. C.
Afiliação:  AFONSO CELSO CANDEIRA VALOIS, CPAA.
Título:  Aspectos fisiológicos da macho-esterilidade em plantas.
Ano de publicação:  1980
Fonte/Imprenta:  s.l.: ESALQ, 1980.
Páginas:  21 p.
Idioma:  Português
Conteúdo:  Tipos de esterilidade masculina. Alterações na diferenciação estrutural de órgãos reprodutores. Identificação dos indivíduos macho-estéreis. Organelas responsáveis por macho-esterilidade. Influências enzimáticas na expressão da esterilidade masculina. Influências de aminoácidos no caráter da macho-esterilidade.
Palavras-Chave:  Esterilidade masculina.
Thesagro:  Fisiologia Vegetal; Planta.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAA18518 - 1ADDFL - --FOL3510FOL3510
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pesca e Aquicultura.
Data corrente:  12/12/2016
Data da última atualização:  12/12/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 2
Autoria:  MACIEL, E. S.; SONATI, J. G.; LIMA, L. K. F.; SAVAY-DA-SILVA, L. K.; GALVÃO, J. A.; OETTERER, M.
Afiliação:  E. S. MACIEL, CENTRO UNIVERSITÁRIO LUTERANO DE PALMAS-TO; J. G. SONATI, UNICAMP; LEANDRO KANAMARU FRANCO DE LIMA, CNPASA; L. K. SAVAY-DA-SILVA, UFMT; J. A. GALVÃO, ESALQ; M. OETTERER, ESALQ.
Título:  Similarities and distinctions of fish consumption in Brazil and Portugal measured through electronic survey.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  International Food Research Journal, v. 23, n. 1, p. 395-402, 2016.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Volunteers from Brazil and Portugal responded a questionnaire about their habits of fish consumption. In terms of amount of fish consumed monthly in Brazil, the intake was between 200 and 500 g, while the Portuguese (66.1%) reported a monthly consumption of more than 500g of fish. Salmon is the most commonly consumed species and was mentioned in both countries, but the hake is the favorite in Portugal. The preservation method adopted in both countries is freezing. In Brazil, the common fish cut was the filet and in Portugal, it was the fish flitch or ?clean fish?. The guarantee of origin proved to be an important factor for volunteers. Consumers also reported the importance of the identification of sustainable production of fish on the package. The eating habits of fish in both countries were related to consumers? perceptions and preferences of preparation, preservation and marketing conditions. The results show unsatisfaction of the Brazilian consumers about the diversity and quality of fish products available on the market.
Thesagro:  Consumidor; Consumo alimentar; Peixe; Pesquisa de mercado.
Thesaurus NAL:  Consumer preferences; Fish consumption; Marketing.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPASA441 - 1UPCAP - DDCNPASA_AP462016.046
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