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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
03/01/2008 |
Data da última atualização: |
25/06/2019 |
Autoria: |
VALOIS, A. C. C. |
Afiliação: |
AFONSO CELSO CANDEIRA VALOIS, CPAA. |
Título: |
Aspectos fisiológicos da macho-esterilidade em plantas. |
Ano de publicação: |
1980 |
Fonte/Imprenta: |
s.l.: ESALQ, 1980. |
Páginas: |
21 p. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Tipos de esterilidade masculina. Alterações na diferenciação estrutural de órgãos reprodutores. Identificação dos indivíduos macho-estéreis. Organelas responsáveis por macho-esterilidade. Influências enzimáticas na expressão da esterilidade masculina. Influências de aminoácidos no caráter da macho-esterilidade. |
Palavras-Chave: |
Esterilidade masculina. |
Thesagro: |
Fisiologia Vegetal; Planta. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00727nam a2200157 a 4500 001 1666715 005 2019-06-25 008 1980 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aVALOIS, A. C. C. 245 $aAspectos fisiológicos da macho-esterilidade em plantas. 260 $as.l.: ESALQ$c1980 300 $a21 p. 520 $aTipos de esterilidade masculina. Alterações na diferenciação estrutural de órgãos reprodutores. Identificação dos indivíduos macho-estéreis. Organelas responsáveis por macho-esterilidade. Influências enzimáticas na expressão da esterilidade masculina. Influências de aminoácidos no caráter da macho-esterilidade. 650 $aFisiologia Vegetal 650 $aPlanta 653 $aEsterilidade masculina
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Volume |
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URL |
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![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Pesca e Aquicultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpaf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pesca e Aquicultura. |
Data corrente: |
12/12/2016 |
Data da última atualização: |
12/12/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
MACIEL, E. S.; SONATI, J. G.; LIMA, L. K. F.; SAVAY-DA-SILVA, L. K.; GALVÃO, J. A.; OETTERER, M. |
Afiliação: |
E. S. MACIEL, CENTRO UNIVERSITÁRIO LUTERANO DE PALMAS-TO; J. G. SONATI, UNICAMP; LEANDRO KANAMARU FRANCO DE LIMA, CNPASA; L. K. SAVAY-DA-SILVA, UFMT; J. A. GALVÃO, ESALQ; M. OETTERER, ESALQ. |
Título: |
Similarities and distinctions of fish consumption in Brazil and Portugal measured through electronic survey. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
International Food Research Journal, v. 23, n. 1, p. 395-402, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Volunteers from Brazil and Portugal responded a questionnaire about their habits of fish consumption. In terms of amount of fish consumed monthly in Brazil, the intake was between 200 and 500 g, while the Portuguese (66.1%) reported a monthly consumption of more than 500g of fish. Salmon is the most commonly consumed species and was mentioned in both countries, but the hake is the favorite in Portugal. The preservation method adopted in both countries is freezing. In Brazil, the common fish cut was the filet and in Portugal, it was the fish flitch or ?clean fish?. The guarantee of origin proved to be an important factor for volunteers. Consumers also reported the importance of the identification of sustainable production of fish on the package. The eating habits of fish in both countries were related to consumers? perceptions and preferences of preparation, preservation and marketing conditions. The results show unsatisfaction of the Brazilian consumers about the diversity and quality of fish products available on the market. |
Thesagro: |
Consumidor; Consumo alimentar; Peixe; Pesquisa de mercado. |
Thesaurus NAL: |
Consumer preferences; Fish consumption; Marketing. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
LEADER 01837naa a2200265 a 4500 001 2058444 005 2016-12-12 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMACIEL, E. S. 245 $aSimilarities and distinctions of fish consumption in Brazil and Portugal measured through electronic survey.$h[electronic resource] 260 $c2016 520 $aVolunteers from Brazil and Portugal responded a questionnaire about their habits of fish consumption. In terms of amount of fish consumed monthly in Brazil, the intake was between 200 and 500 g, while the Portuguese (66.1%) reported a monthly consumption of more than 500g of fish. Salmon is the most commonly consumed species and was mentioned in both countries, but the hake is the favorite in Portugal. The preservation method adopted in both countries is freezing. In Brazil, the common fish cut was the filet and in Portugal, it was the fish flitch or ?clean fish?. The guarantee of origin proved to be an important factor for volunteers. Consumers also reported the importance of the identification of sustainable production of fish on the package. The eating habits of fish in both countries were related to consumers? perceptions and preferences of preparation, preservation and marketing conditions. The results show unsatisfaction of the Brazilian consumers about the diversity and quality of fish products available on the market. 650 $aConsumer preferences 650 $aFish consumption 650 $aMarketing 650 $aConsumidor 650 $aConsumo alimentar 650 $aPeixe 650 $aPesquisa de mercado 700 1 $aSONATI, J. G. 700 1 $aLIMA, L. K. F. 700 1 $aSAVAY-DA-SILVA, L. K. 700 1 $aGALVÃO, J. A. 700 1 $aOETTERER, M. 773 $tInternational Food Research Journal$gv. 23, n. 1, p. 395-402, 2016.
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Registro original: |
Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA) |
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