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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
04/08/2000 |
Data da última atualização: |
04/08/2000 |
Autoria: |
BRANT, A. W.; MULDER, R. W. A.; DORRESTEYN, L. W. J.; PELGRON, R. F. M. |
Afiliação: |
Department of Food Sience and Technology, University of California, Davis, California and Processing Department, Spelderbolt Institute for Poultry Research, Beekberg, The Netherlands. |
Título: |
A review and testing od selective media for psychrotrophic bacteria. |
Ano de publicação: |
1978 |
Fonte/Imprenta: |
Poultry Science, v.57, p.1272-1278, 1978. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
A thorough review of the literature revealed numerous selective media developed for culturing psychrophic spoilage bacteria of foods. Diamide (diazenedlicarboxylic acid bisdimethylamide), centrimide (cetytrimethylammonium bromide), or cephaloridine were added to two nutrient media eight media previously for selectively culturing pseudomonads and other psychrotrophic spoilage bacteria of foods. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | ZANUS, M. C.; BASSO, F. L.; GIRARDI, C. L.; PONTE JUNIOR, J.; MONFRINI, L.; FRONZA, T. M.; PRADO, L. E. M.; FIALHO, V. M. Z. B.; GAVA, R.; SCHMITZ, S. A. da S.; PEREZ, E. A. P. Uso da ferramenta A3 como técnica de Aprendizado Institucional de Análise e Solução de Problemas - Implementação na Guarita da Embrapa Uva e Vinho. In.:ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 13., 2015. Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2015. p. 28.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 1 | |
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