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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
24/11/1999 |
Data da última atualização: |
17/04/2023 |
Autoria: |
GOH, H. K. L.; RAO, A. N.; LOH, C. S. |
Afiliação: |
Department of Botany, National University of Singapore, Kent Ridge, Singapore 0511. |
Título: |
In vitro plantlet formation in mangosteen (Garcinia mangostana L.). |
Ano de publicação: |
1988 |
Fonte/Imprenta: |
Annals of Botany, v.62, p.87-93, 1988. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Optimum conditions were determined for in vitro growth and multiplication of Garcinia mangostana L. using explants from aseptically germinated seedlings and field-grown plants. Proliferating shoots were obtained from cotyledon segments cultured on modified Murashige and Skoog's (1962) medium with 6- benzylaminopurine. Juvenile leaf segments produced adventitious buds on Woody Plant Medium (Lloyd and McCown, 1981). Root segments gave few buds. Shoot tip, nodal, and internodal explants gave multiple axillary and adventitious buds. Shoots were multiplied by enhanced axillary and adventitious bud formation. The shoots were rooted with indolebutyric acid treatment. Rooted shoots were readily established in vermiculite: sand (1:1) mixture. |
Palavras-Chave: |
Bud development; Cultura de tecidos; Desenvolvimento de gemas; Garcinia mangostana L; Mangosteen; Regeneracao de apices; Shoot regeneration. |
Thesaurus Nal: |
tissue culture. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | WAMBACH, X. F.; LUDKE, M. do C. M. M.; COSTA, W. de M.; ARANDAS, J. K. G.; ALENCAR, J. D. T. de A.; LUDKE, J. V.; PORTO NETO, F. de F. Composição nutricional de ingredientes alternativos para aves, suínos e peixes: farelo de sisal. In: JORNADA DE ENSINO, PESQUISA E EXTENSÃO DA UFRPE, 8., 2008, Recife. Anais. Recife: Universidade Federal de Pernambuco, 2008. Projeto/Plano de Ação: 16.00.30004-00. Publicado em CD-ROM. JEPEX 2008.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 1 | |
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