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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
03/08/2001 |
Data da última atualização: |
24/08/2023 |
Autoria: |
ORR, R. J.; COOK, J. E.; CHAMPION, R. A.; ROOK, A. J. |
Título: |
Intake characteristics and performance of contrasting grass varieties continuously stocked with shepp. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL GRASSLAND CONGRESS, 19., 2001, São Pedro, SP. Grassland ecosystems: an outlook into the 21st century: proceedings. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Zootecnia; Piracicaba: FEALQ, 2001. p. 529-530. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Fifteen intermediate-heading perennial ryegrass (Lolium perenne) varieties were grazed by sheep under continuous variable stocking management. Mean daily grass dry matter intake per ewe was positively correlated with liveweight gain per ewe (r = 0.63) and per ha (r = 0.58) over an 8-month grazing season. Daily intake was not correlated with grazing time (r = 0.12) but was positively correlated with instantaneous dry matter intake rate (r = 0.75). Breeding varieties with high intake rate characteristics should allow increases in the contribution of grazed grass to grassland-based livestock farming. There is now a need to identify morphological and chemical characteristics of varieties that are correlated with high intake rate and a need to develop tools, which enable these traits to be identified rapidly in grass breeding programmes. |
Palavras-Chave: |
Performance animal. |
Thesagro: |
Azevém; Consumo; Gramínea Forrageira; Lolium Perenne; Nutrição Animal; Ovino. |
Thesaurus Nal: |
Animal performance; Feed intake; Range improvement; Ruminant nutrition; Sheep; Varieties. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | ZUCHI, J.; FRANÇA-NETO, J. B.; SEDIYAMA, C. S.; LACERDA FILHO, A. F. de; REIS, M. S. Physiological quality of dynamically cooled and stored soybean seeds. Journal of Seed Science, Viçosa, MG, v. 35, n. 3, p. 353-360, 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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2. |  | ZUCHI, J.; SEDIYAMA, C. S.; LACERDA FILHO, A. F. de; FRANCA NETO, J. B.; REIS, M. S. Quality of soybean (glycine max (L.) Merrill) seed artificially cooled and stored in a conventional manner. Informativo ABRATES, Brasília, DF, v. 21, n. 1, p. 242, abr. 2011. N. Especial, ref. 334. Edition of the Abstracts: 10th Conference of the International Society for Seed Science, Costa do Sauípe, Apr. 2011.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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3. |  | MOREIRA, R. V.; ROSA, S. D. V. F. da; MARQUES, K. K. M.; LACERDA FILHO, A. F. Sistema de secagem de café natural. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PESQUISAS CAFEEIRAS, 42., 2016, Serra Negra, SP. Produzir mais café, com economia, só com boa tecnologia: trabalhos apresentados. Varginha: Fundação Procafé, 2016. 466 p.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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Registros recuperados : 3 | |
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