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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Data corrente: |
01/08/1992 |
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Data da última atualização: |
04/07/2023 |
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Autoria: |
FUJIHARA, T.; TASAKI, I. |
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Título: |
Some quantitative aspects of ruminal nitrogen fractions in goats infused casein and starch into their rumen and abomasum. |
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Ano de publicação: |
1973 |
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Fonte/Imprenta: |
Japanese Journal Zoology Science, v. 44, n. 11, p. 572-575, 1973. |
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Idioma: |
Inglês |
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Conteúdo: |
Concentration of nitrogen fractions in the rumen is affected by the magnitude of microbial contribution, and the magnitude of microbial contribution is affected by the kind and the quantity of dietary nutrients introduced into the rumen. In order to determine the influence of dietary nutrients on the concentration of ruminal nitrogen fractions, this experiment was carried out using goats receiving casein and starch into the rumen and the abomasum. |
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Thesagro: |
Caprino; Fisiologia; Nitrogênio; Nutrição; Rúmen. |
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Thesaurus Nal: |
Goats; Nitrogen; Ruminant nutrition. |
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Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | PORTO, G. da S.; LEME, R. A.; DALLAGNOL, A. M.; SOUZA, T. C. G. de; SILVA, V. S.; ALFIERI, A. A.; ALFIERI, A. F. Detecção de herpesvírus linfotrópico suíno (PLHV) em suínos asselvajados no estado do Paraná. In: CONGRESSO NACIONAL, 19.; CONGRESSO INTERNACIONAL, 1., 2019, Toledo. O futuro mercado de suínos, fundamentado pela ciência e pelo conhecimento: anais. Toledo: ABRAVES, 2019. Revista Acadêmica de Ciência Animal, v. 17, supl. 1, p. 195-196, 2019.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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