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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  01/08/1992
Data da última atualização:  02/07/2025
Autoria:  FISHER, D. S.; BURNS, J. C.
Título:  Quality analysis of summer-annual forages. II. Effects of forage carbohydrate constituents on silage fermentation.
Ano de publicação:  1987
Fonte/Imprenta:  Agronomy Journal, v. 79, n. 2, p. 242-248, 1987.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: Fermentation products and changes in nonstructural carbohydrate fractions with ensiling were examined and related to the unfermented herbage characteristics of 1 Pennisetum americanum, 1 maize and 8 sorghum cv. The buffering capacity of unfermented herbage was found to be greater in sorghum (9.8 ml 0.1 M lactate) than in maize (8.0 ml 0.1 M lactate). Starch was less susceptible to degradation during fermentation than sugar. High levels of starch resulted in fermentation and loss of a smaller proportion of the total nonstructural carbohydrates (TNC). Reductions in TNC ranged from 61 g/kg for P. americanum cv. Tifleaf-I to 239 g/kg for sorghum cv. P-911 at site 1 and from 30 g/kg for sorghum cv. Savanna-5 to 167 g/kg for NK-367 at site 2. Predictive equations for the proportion of TNC retained after ensiling were developed using unfermented herbage characteristics as independent variables. These regression equations accounted for 70-91% of the variation. By wt, the most important fermentation products were lactate (42.9-114.1 g/kg), acetate (9.4-39.4 g/kg) and ethanol (1.4-50.0 g/kg). Only small quantities of substrate were fermented to propionate (0.0-1.3 g/kg), butyrate (0.3-1.6 g/kg) and acetaldehyde (0.4-1.3 g/kg). Palatability was positively correlated with acetate, propionate and total sugars in the silage.
Palavras-Chave:  Cereal crops.
Thesagro:  Silagem; Sorghum Bicolor; Sorgo Granífero.
Thesaurus Nal:  Forage crops; Grain sorghum; Silage fermentation.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC9340 - 1ADDAP - PP
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1.Imagem marcado/desmarcadoBENAVIDES, M. V.; SACCO, A. M. S.; BORBA, M. F. da S. Marcadores genéticos como indicadores de resistência a parasitos gastrintestinais em ovinos: resultados finais em rebanhos comerciais. Bagé: Embrapa Pecuária Sul, 2004. 19 p. (Embrapa Pecuária Sul. Documentos, 54).
Tipo: Documentos
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul.
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