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Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  01/08/1992
Data da última atualização:  13/11/2023
Autoria:  LINDSAY, D. R.; ROBINSON, T. J.
Título:  Oestrogenic and anti-oestrogenic activity of androgens in the ewe.
Ano de publicação:  1964
Fonte/Imprenta:  Journal of Reproduction and Fertility, v. 7, n. 3, p. 267-274, Jun., 1964.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: Seventy-two spayed crossbred ewes were used in a series of five successive tests, at intervals of 15 days, in a study of the actions and interactions of androgen, oestrogen and progesterone on behavioural and vaginal oestrous responses. Androgen and oestrogen were additive in their action (128 vs. 62 services; P<0·001) on behavioural response, but androgen almost completely inhibited the expected vaginal response to oestrogen. There was a significant linear decline in behavioural sensitivity from test to test; in the five successive tests, forty-eight, forty-three, thirty-seven, thirty-two and thirty ewes were served (P<0·001). This refractory condition was partly offset by progesterone pretreatment (P<0·001), but oestrogen was necessary to maintain a constant state of psychic reactivity to androgen (P<0·001). A highly significant linear dose-response relationship was demonstrated with both testosterone and testosterone propionate (P<0·001).
Thesagro:  Endocrinologia; Estrógeno; Fisiologia; Ovino; Reprodução.
Thesaurus Nal:  Endocrinology; Estrogens; Reproduction; Sheep.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC9025 - 1ADDAP - DD
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1.Imagem marcado/desmarcadoBIZZOTTO, C. S.; MEINHART, A. D.; BALLUS, C. A.; GHISELLI, G.; GODOY, H. T. Comparison of capillary electrophoresis and high performance liquid chromatography methods for caffeine determination in decaffeinated coffee. Food Science & Technology, v. 33, n. 1, p. 186-191, 2013.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 3
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia.
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2.Imagem marcado/desmarcadoPREICHARDT, L. D.; HAUBERT, L.; BERTOL, T. M.; VICENZI, R.; MEINHART, A. D.; SILVA, W. P. da; FIORENTINI, A. M. Multivariate optimization of Staphylococcus xylosus AD1 biomass production using sugarcane molasses plus yeast extract and soybean meal. Acta Scientiarum. Biological Sciences, Maringá, v. 41, e47487, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves.
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3.Imagem marcado/desmarcadoSCHERER, R.; RYBKA, A. C. P.; BALLUS, C. A.; MEINHART, A. D.; TEIXEIRA FILHO, J.; GODOY, H. T. Validation of a HPLC method for simultaneous determination of main organic acids in fruits and juices. Food Chemistry, v. 135, p. 150-154, 2012.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.
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4.Imagem marcado/desmarcadoBIZZOTTO, C. S.; MEINHART, A. D.; RYBKA, A. C. P.; ROBERTO SOBRINHO, M.; BOGUSZ JUNIOR, S.; BALLUS, C. A.; GODOY, H. T. Quantification of phenolic compounds by capillary zone electrophoresis in extracts of four commercial types of mate herb before and after acid hydrolysis. Food Research International, v. 48, p. 763-768, 2012.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.
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5.Imagem marcado/desmarcadoBERNARDI, D. M.; BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; CUNHA JUNIOR, A.; ALMEIDA, B. C. S.; RODRIGUES, J. B.; ARELLANO, D. B.; GODOY, H. T.; MEINHART, A. D.; PARIS, L. D. de; SGARBIERI, V. C. Effects of dietary flaxseed oil with or without products with antioxidant properties on pig performance, carcass characteristics, meat quality and oxidative stability. doi:10.1071/AN21458. Animal Production Science, 12 Aug. 2022.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves.
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