BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  01/08/1992
Data da última atualização:  12/04/2024
Autoria:  VAN DYNE, G. M.; HEADY, H. F.
Título:  Botanical composition of sheep and cattle diets on a mature annual range.
Ano de publicação:  1965
Fonte/Imprenta:  Hilgardia, v. 36, n. 13, p. 465-492, 1965.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objectives of the present study were the utilization of esophageal fistulated animals to (1)compare the dietary composition of cattle and sheep freely grazing together on a mature annual range; (2)to evaluate changes in dietary composition with changes in herbage evailability; and (3)to determine differences and variability in diets selected in the early morning and late afternoon, during consecutive days, and throughout the summer.
Palavras-Chave:  Annual range; Fistulacao; Fistulation; Plantas forrageiras.
Thesagro:  Composição Botânica; Dieta; Nutrição; Ovino.
Thesaurus Nal:  Diet; Forage; Ruminant nutrition; Sheep feeding.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC7788 - 1ADDAP - PPSP 02282SP 02282
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional