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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
01/08/1992 |
Data da última atualização: |
01/11/2023 |
Autoria: |
CLARKE, P. L.; THOMSON, E. M.; THOMSON, G. E. |
Título: |
Acute cold exposure and milk secretion in the goat. |
Ano de publicação: |
1976 |
Fonte/Imprenta: |
Journal Physiology Society, v. 263, n. 1, p. 176-177, 1976. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Previous studies have shown that milk secretion is decreased in cows chronically exposed to a cold environment, and milk composition ha also been reported to change. The present experiments were designed to investigate the effect of an acute cold stress on milk secretion, with special reference to milk fat, in the goat. |
Palavras-Chave: |
Animal disorders. |
Thesagro: |
Bioclimatologia; Caprino; Leite; Produção. |
Thesaurus Nal: |
Cold; Environmental factors; Goat milk; Milk composition. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00996naa a2200253 a 4500 001 1521190 005 2023-11-01 008 1976 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCLARKE, P. L. 245 $aAcute cold exposure and milk secretion in the goat.$h[electronic resource] 260 $c1976 520 $aPrevious studies have shown that milk secretion is decreased in cows chronically exposed to a cold environment, and milk composition ha also been reported to change. The present experiments were designed to investigate the effect of an acute cold stress on milk secretion, with special reference to milk fat, in the goat. 650 $aCold 650 $aEnvironmental factors 650 $aGoat milk 650 $aMilk composition 650 $aBioclimatologia 650 $aCaprino 650 $aLeite 650 $aProdução 653 $aAnimal disorders 700 1 $aTHOMSON, E. M. 700 1 $aTHOMSON, G. E. 773 $tJournal Physiology Society$gv. 263, n. 1, p. 176-177, 1976.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | ALVES, T.; GEISSLITZ, S. M.; NASCIMENTO, T. P. DO; CARVALHO, C. W. P. de; SCHEERF, K. A.; TAKEITI, C. Y.; FERREIRA, M. S. L. A proteomic-based study to assess the effect of extrusion in the allergenic profile of wheat flours of different technological qualities. In: CONFERÊNCIA INTERNACIONAL DE PROTEÍNAS E COLOIDES ALIMENTARES,9., 2023, Rio de Janeiro. Anais... Campinas, Galoá, 2023. Poster 157774. CIPCA 2023. Colóides alimentares e saúde (peptídeos bioativos, alergenicidade).Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 2 | |
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