BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  08/01/1998
Data da última atualização:  11/02/2025
Autoria:  BRADFORD, G. E.
Título:  Genetic and economic aspects of selecting for lamb carcass quality.
Ano de publicação:  1967
Fonte/Imprenta:  Journal of Animal Science, v. 26, n. 1, p. 10-15, 1967.
Idioma:  Inglês
Notas:  Invited paper presented at the Sheep Special Lives toe Session,57th Annual Meeting, American Society of Anim; Science, East Lansing, Michigan.
Conteúdo:  Abstract: The problem of how to make genetic improvement in lamb carcass and meat quality is an important one to the industry, but one for which many relevant questions are unanswered or only partly answered. The greatest scarcity of information of the desired reliability for decision making is probably in the area of relative economic values of carcass and other production characteristics. Also extremely important but at present largely lacking is information on genetic correlations among these, especially with respect to the kinds of problems likely to be encountered as a result of intense directional selection for specific traits. Accurate estimates of heritability of lamb carcass traits are also lacking, although this may be a less serious problem than the first two mentioned. We can probably assume, from the limited information on sheep and from knowledge of other species, that lamb carcass traits have medium to high heritability.
Thesagro:  Carcaça; Melhoramento; Ovino; Seleção.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC4099 - 1ADDAA - PP
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  30/04/2010
Data da última atualização:  19/09/2022
Tipo da produção científica:  Artigo de Divulgação na Mídia
Autoria:  CARVALHO, G. R.; CARNEIRO, A. V.
Afiliação:  GLAUCO RODRIGUES CARVALHO, CNPGL; ALZIRO VASCONCELOS CARNEIRO, CNPGL.
Título:  A indústria de laticínios em Pernambuco: conduta e desempenho.
Ano de publicação:  2009
Fonte/Imprenta:  Boletim CBLeite, Juiz de Fora, v. 3, n. 9, p. 31-34, nov. 2009.
Idioma:  Português
Thesagro:  Indústria; Laticínio; Produto Derivado do Leite.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/bitstream/doc/748386/1/A-industria-de-laticinios-em-Pernambuco-conduta-e-desempenho.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGL17212 - 1UPCAM - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional