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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Acre.
Data corrente:  04/07/2007
Data da última atualização:  16/07/2007
Título:  APPROPRIATE wood harvesting in plantation forests.
Ano de publicação:  1987
Fonte/Imprenta:  Rome: FAO, 1987.
Páginas:  266 p. il.
Série:  (FAO. Forestry Paper, 78).
ISBN:  92-5-102578-9
Idioma:  Inglês
Notas:  Training materials from the FAO; Finland training course on appropriate wood harvesting operations Mutare, Zimbabwe, 9-26 June 1986.
Conteúdo:  Introduction; The timber industry in Zimbabwe; Management and organizational forms of logging operations; Operational planning of forest work; Planning the wood supply for forest industries; Selection of logging systems and machinery;. Appropriate wood harvesting operations in plantation forest in developing countries; Cost control in logging and road construction; Some thoughts on cost and production control in harvesting in Zimbabwe; Introduction to log measuring, bucking and grading rules; Introduction to time and work studies in wood harvesting; Vocational training, safety, health and ergonomics in forestry work; Maintenance and repair management of wood harvesting tools, equipment and machinery; General principles of forest road nets; General introduction to forest road construction methods; Costs and production in forest road construction; Maintenance of forest roads; List of photographs.
Thesagro:  Colheita; Floresta; Vegetação.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Acre (CPAF-AC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAF-AC15661 - 1ADDLV - --634.9A652a2007.00813
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  19/01/2011
Data da última atualização:  19/01/2011
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  SILVA, E. M.; ASCHERI, J. L. R.; CARVALHO, C. W. P.; ASCHERI, D. P. R.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, J. L. R.; NUTTI, M. R.; MOURA, L. S. M.
Afiliação:  ERIKA MADEIRA MOREIRA DA SILVA, UFRRJ; JOSE LUIS RAMIREZ ASCHERI, CTAA; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; DIEGO PALMIRO RAMIREZ ASCHERI, UEG; CRISTINA YOSHIE TAKEITI, CTAA; JOSE LUIZ VIANA DE CARVALHO, CTAA; MARILIA REGINI NUTTI, CTAA; LUCIANA SILVA DE MATTOS MOURA, UFRRJ.
Título:  Efeito da umidade e adição de feijão nas propriedades de pasta de extrudados a base de milho utilizados para a elaboração de sopas.
Ano de publicação:  2010
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FOOD EXTRUSION, 2., 2010, Rio de Janeiro. Resumos expandidos. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2010. 1 CD-ROM.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Extrusão termoplástica; Sopa instantânea.
Thesagro:  Feijão; Milho; Umidade.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/25750/1/2010-064.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA10621 - 1UPCAA - PP2010/0642011.00044
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