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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
02/04/1993 |
Data da última atualização: |
23/07/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
WAQUIL, J. M.; TEETES, G. L.; PETERSON, G. C. |
Afiliação: |
EMBRAPA-CNPMS. |
Título: |
Comparison of immature sorghum Midge (Diptera: Cecidomyiidae) development on resistant and susceptible sorghums. |
Ano de publicação: |
1986 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Economic Entomology, College Park, v. 79, n. 3, p. 833-837, 1986. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Development of immature sorghum midges, Contarinia sorghicola (Coquil-lett), in spikelets of a resistant and susceptible sorghum, Sorghum bicolor (L.) Moench, hybrid wascompared by periodically collecting spikelets from midge-infested panicles, and by dissecting the spikelets under a stereomicroscope. Proportionally, a greater number of midges reached the late immature instars (large larvae and pupae) in spikelets of the susceptible hybrid compared with the risistant hybrid. Inspikelets of the susceptible hybrid compared with the risistant hybridIn addition, a higher proportion of largelarvae and pupae were positioned next to the caryopsis in spikelets of the susceptible hybrid compared with the resistant hybrid. Tolerance was not an important resistance mechanism. |
Palavras-Chave: |
Comparacao; Comparison; Desenvolvimento; Development; Imaturo; Immature; Resistant; Sorghum; Sorghum midge; Susceptible; Suscetibilidade. |
Thesagro: |
Crescimento; Resistência; Sorgo. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | MARTINO, H.; INFANTE, R. A.; NATAL, D. I. G.; MOREIRA, M. E. DE C.; NUTTI, M. R.; QUEIROZ, V. A. V.; BASTIANI, M. I. D. Sorghum cookies enriched with carotenoids from sweet potato keep high iron bioavailability in wistar rats. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF NUTRITION, 21., 2017, Buenos Aires. Abstracts... Buenos Aires: [s. n.], 2017. p. 1133 [144/2375].Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. |  | GOMES, M. J. C.; INFANTE, R. A.; SILVA, B. P. da; MOREIRA, M. E. de C.; DIAS, D. M.; LOPES, R. de C. S. O.; TOLEDO, R. C. L.; QUEIROZ, V. A. V.; MARTINO, H. S. D. Sorghum extrusion process combined with biofortified sweet potato contributed for high iron bioavailability in Wistar rats. Journal of Cereal Science, London, v. 75, p. 213-219, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 2 | |
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