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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
03/08/1992 |
Data da última atualização: |
24/06/2004 |
Autoria: |
SHERIDAN, J. M.; KNISEL JUNIOR, W. G.; WOODY III, T. K.; ASMUSSEN, L. E. |
Título: |
Seasonal variation in rainfall and rainfall-deficient periods in the southern coastal plain and flatwoods regions of Georgia. |
Ano de publicação: |
1979 |
Fonte/Imprenta: |
Athens: University of Georgia, 1979. |
Páginas: |
73p. |
Série: |
(The University of Georgia. College of Agriculture. Experiment Station. Research Bulletin, 243). |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Agricola; EUA; Precipitacao; USA. |
Thesagro: |
Chuva; Climatologia; Meteorologia; Pluviometria. |
Thesaurus Nal: |
Georgia; meteorology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00839nam a2200277 a 4500 001 1448761 005 2004-06-24 008 1979 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aSHERIDAN, J. M. 245 $aSeasonal variation in rainfall and rainfall-deficient periods in the southern coastal plain and flatwoods regions of Georgia. 260 $aAthens: University of Georgia$c1979 300 $a73p. 490 $a(The University of Georgia. College of Agriculture. Experiment Station. Research Bulletin, 243). 650 $aGeorgia 650 $ameteorology 650 $aChuva 650 $aClimatologia 650 $aMeteorologia 650 $aPluviometria 653 $aAgricola 653 $aEUA 653 $aPrecipitacao 653 $aUSA 700 1 $aKNISEL JUNIOR, W. G. 700 1 $aWOODY III, T. K. 700 1 $aASMUSSEN, L. E.
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Biblioteca |
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Registros recuperados : 3 | |
1. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | OLIVEIRA, D. C. R.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; LORENZO, I.; ARES. G.; DELIZA, R.; GIMÉNEZ, A. Desenvolvimento de leite achocolatado com probiótico utilizando metodologia baseada no consumidor. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 854.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | GIMÉNEZ, A. M.; ANTÚNEZ, L.; OLIVEIRA, D.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; LORENZO, I.; VIDAL. L.; DELIZA, R.; ARES, G. Exploring the use of polarized sensory positioning as a tool in new food product development: the case of probiotic chocolate milk. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 11., 2015, Gotemburgo. Abstracts... [S. l.]: Elsevier, 2015. Ref. [P1.037].Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | CADENA, R. S.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; LORENZO, I.; VIDAL, L.; ARES, G.; DELIZA, R.; GIMENÉZ, A. Comparison of rapid sensory characterization methodologies for the development of functional yogurts. Food Research International, v. 64, p.446-455, oct. 2014. DOI: 10.1016/j.foodres.2014.07.027Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
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