Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves.
Data corrente:  05/11/2003
Data da última atualização:  17/10/2007
Autoria:  HARESIGN, W.; LEWIS, D. (ed.).
Título:  Recent advances in animal nutrition - 1977.
Ano de publicação:  1977
Fonte/Imprenta:  London: Butterworths, 1977.
Páginas:  206 p.
Série:  (Studies in the Agricultural and Food Sciences)
ISBN:  0-408-71010-1
Idioma:  Inglês
Notas:  Nutrition Conference for Feed Manufacturers, 11., 1977, Nottingham.
Conteúdo:  EEC and feed compounding; Biochemical basis of rumen fermentation; Influence of nitrogen and carbohydrate inputs on rumen fermentation; Reducing the rate of ammonia release by the use of alternative non-protein nitrogen sources; The potential of protected proteins in ruminant nutrition; Manipulation of rumen fermentation; The application of non-protein nitrogen protected proteins and rumen fermentation control in UK feeding systems; Recent development in applied broiler nutrition in the USA; Nutrition and carcass quality in broilers and carcass quality in broilers and turkeys; The prediction of growth responses in pigs; Nutrition of fish.
Palavras-Chave:  Congresso.
Thesagro:  Animal; Nutrição.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSA13939 - 1ADDLV - --636.0852H274r1993.03604
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional