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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Semiárido; Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
04/05/1995 |
Data da última atualização: |
30/08/2007 |
Autoria: |
HARESIGN, W.; COLE, D. J. A. |
Título: |
Recent advances in animal nutrition - 1984. |
Ano de publicação: |
1984 |
Fonte/Imprenta: |
London: Butterworths, 1984. |
Páginas: |
260p. |
Série: |
(Studies in the Agricultural and Food Sciences) |
ISBN: |
0-407-01160-9 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Annual Nutrition Conference for Feed Manufacturers, 18., 1984, Nottingham. |
Conteúdo: |
Poultry nutrition: Influence of diet and genotype on carcass quality in poultry, and their consequences for selection; Meat quality broilers, with particular reference to pigmentation; Pig nutrition: Diets for early weaned pigs; Local hypersensitivity response to dietary antigens in early weaned pigs; Comparison of ARC and NRC recommended requirements for energy and protein in growing pigs; Ileal digestibilities of amino acids in pig feeds and their use in formulating diets; Manipulation of the gut environment of pigs; Ruminant and horse nutrition: Mineral trace element and vitamin allowances for ruminant livestock; Manipulation of rumen fermentation; New methods of forage evaluation; Energy and protein requirements of horses; Dairy cow nutrition: Effect of protein on the health of dairy cows; Practical aspects of feeding protein to dairy cows; Manipulation of milk composition to meat market needs. |
Palavras-Chave: |
Avaliacao; Congresso; Domestic animal; Meeting; Rumem fermantation. |
Thesagro: |
Animal; Animal doméstico; Fermentação; Gado Leiteiro; Nutrição; Nutrição Animal; Produção animal; Rúmen; Ruminante. |
Thesaurus Nal: |
Animal production; dairy cows; forage; forage evaluation; nutrition; ruminants. |
Categoria do assunto: |
-- L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 4 | |
2. |  | SATO, M. O.; BIAZOTTO, E.; VIANA, P. R. N.; NEVES JUNIOR, A. C. V.; FREIRE JUNIOR, M. Coeficiente respiratório em melão (Cucumis melo L.) minimamente processado revestido com filmes comestíveis. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 2., 2007, Viçosa, MG. Palestras e resumos... Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2007.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. |  | SOARES, A. G.; MACHADO, E. G.; FONSECA, M. J. de O.; NEVES JÚNIOR, A. C. V.; SATO, M. O. Comportamento físico-químico de mandioca (Manihot esculenta) minimamente processada. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 2., 2007, Viçosa, MG. Palestras e resumos... Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2007. p. 315.Tipo: Resumo em Anais de Congresso | Circulação/Nível: -- - -- |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. |  | MACHADO, E. G.; SOARES, A. G.; SATO, M. O.; NEVES JUNIOR, A. C. V.; FONSECA, M. J. de O. Manipulação e comercialização da goiaba produzida no distrito de Xerém, município de Duque de Caixas-RJ. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 2., 2007, Viçosa, MG. Palestras e resumos... Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2007. p. 286.Tipo: Resumo em Anais de Congresso | Circulação/Nível: -- - -- |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 4 | |
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