|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
30/07/2002 |
Data da última atualização: |
26/07/2007 |
Autoria: |
HARESIGN,W. (Ed.). |
Título: |
Recent advances in animal nutrition - 1982. |
Ano de publicação: |
1982 |
Fonte/Imprenta: |
London: Butterworths, 1982. |
Páginas: |
248p. |
Série: |
(Studies in the Agricultural and Food Sciences) |
ISBN: |
0-408-71015-2 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Raw ingredient analysis; Moulds and mycotoxins in animal feedstuffs; Anti-nutritive factors in animal feedstuffs; Oilseed meals for livestock feeding; Databases for the composition and nutritive value of animal feeds; Poultry nutrition; Energy evaluation of poultry rations; Influence of nutritional factors on hatchability; An interpretation of the new ARC requirements for pigs; Energy requirements of pigs; protein requirements of pigs; Factors affecting the need for supplementary vitamins in pigs; Ruminant nutrition; Methods for the analysis of the energy content of ruminant feeds; The metabolizable energy of compound feedstuffs for ruminants. |
Palavras-Chave: |
Domestic animal. |
Thesagro: |
Animal Domestico; Nutrição. |
Thesaurus Nal: |
nutrition. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
null Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 4 | |
3. |  | BEZERRA, V. S.; ARAUJO, J. da C.; FURTADO, Y. I. C.; SANTOS, P. T. C.; CABRAL, D. de S.; DAMASCENO, L. F. Influência da densidade de estocagem de tracajá Podocnemis unifilis nos aspectos qualitativos da carne. In:SIMPÓSIO DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, 3., 2019, Montes Claros. Interdisciplinaridade e inovação na Engenharia de Alimentos: resumos...Montes Claros: UFMG, 2019. p. 533-540. Editores: Claudia Regina Vieira, Érika Endo Alves, Maximiliano Soares Pinto, Neide Judith Faria de Oliveira e Roberta Torres Careli.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amapá. |
|    |
4. |  | BEZERRA, V. S.; ARAUJO, J. da C.; FURTADO, Y. I. C.; SANTOS, P. T. C.; CABRAL, D. de S.; DAMASCENO, L. F. Influência da densidade de estocagem sobre os aspectos qualitativos da carne de tracajá (Podocnemis unifilis). Contribuciones a las Ciencias Sociales, v. 16, n. 8, p. 12359-12367, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Amapá. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|