|
 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Tabuleiros Costeiros. Para informações adicionais entre em contato com cpatc.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
21/03/1996 |
Data da última atualização: |
10/01/2017 |
Autoria: |
McDONALD, P.; HENDERSON, A. R. |
Título: |
Buffering capacity of herbage samples as a factor in ensilage. |
Ano de publicação: |
1962 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Science and Food Agriculture, v.13, p.395, 1962. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The preservation of herbage as silage is dependent, in the ordinary process, upon the rapid acidification of the mass by lactic-acid-producing bacteria, which reduce the pH to a value usually within the range 3.8-4.2. The more quickly the formation of lactic acid can proceed, the sooner will undesirable changes be dominated. Soluble carbohydrates, lacto-bacilli, moisture, consolidation and temperature, all play important part in the fermentation process and influence the final quality of the silage produced. |
Thesagro: |
Silagem. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
null Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|