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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
20/03/1996 |
Data da última atualização: |
10/01/2017 |
Autoria: |
DENTON, D. A. |
Título: |
The effect of Na+ depletion on the Na+:K+ ratio of the parotid saliva of the sheep. |
Ano de publicação: |
1956 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Physiology, v.131, p.516-525, 1956. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
It is well know that the continued removal of gastricjuie from animals or man does not radically alter the composition of the juice (Dragsted & Ellis, 1930; Katsch & Mellinghoff, 1933). This was found despite the loss of up to half the body chlorides (Lim & Ni, 1925-26). |
Palavras-Chave: |
Ovinos. |
Thesagro: |
Digestão; Fisiologia. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |
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Biblioteca |
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