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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Corte. |
Data corrente: |
22/07/2009 |
Data da última atualização: |
16/12/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SANTOS, M. O.; SASSAKI, R. P.; CHIARI, L.; SIMEÃO, R. M.; SOUZA, A. P. de. |
Afiliação: |
M. O. SANTOS, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE CAMPINAS; R. P. SASSAKI, UNIVEDRSIDADE ESTADUAL DE CAMPINAS; LUCIMARA CHIARI, CNPGC; ROSANGELA MARIA SIMEAO, CNPGC; A. P. DE SOUZA, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE CAMPINAS. |
Título: |
Isolation and characterization of microsatellite loci in tropical forage Stylosanthes capitata Vogel. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Molecular Ecology Resources, v. 9, n. 1, p. 192-194, Jan. 2009. |
DOI: |
https://doi.org/10.1111/j.1755-0998.2008.02308.x |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Na publicação: Rosângela Maria Simeão Resende. |
Conteúdo: |
ABSTRACT - Stylosanthes capitata is an important tropical pasture legume. Knowledge of genetic diversity and structure of S. capitata populations is of great importance for the conservation and germplasm management of this species. Thus, eight microsatellite markers were developed from an S. capitata-enriched library. They were characterized in 20 accessions from the germplasm collection of the Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa). The observed and expected heterozygosities ranged from 0.16 to 0.85 and from 0.40 to 0.85, respectively. These microsatellites are the first set of molecular markers from this species and will contribute towards studies of genetic diversity, conservation and breeding of S. capitata. |
Palavras-Chave: |
Microsatélite. |
Thesagro: |
Estilosante; Leguminosa Forrageira; Marcador Molecular; Melhoramento Genético Vegetal; Pastagem. |
Thesaurus Nal: |
Stylosanthes capitata. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Gado de Corte (CNPGC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 5 | |
2. |  | ZORTÉA-GUIDOLIN, M. E. B.; CARVALHO, C. W. P. de; GODOY, R. C. B. de. Potencial de uso do pinhão da araucária no desenvolvimento de produtos de conveniência por extrusão termoplástica. In: SEMINÁRIO SUL-BRASILEIRO SOBRE A SUSTENTABILIDADE DA ARAUCÁRIA, 3., 2018, Passo Fundo. Uso sustentável Produção Inovação Educação Legislação Conservação: anais. Passo Fundo: Livraria e editora Werlang, 2018. p. 24-27. p. 24-27 Organizadores Cristiano Roberto Buzatto, Nêmora Pauletti Prestes, Jaime Martinez, Alexandre Augusto Nienow.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Florestas. |
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5. |  | ZORTÉA-GUIDOLIN, M. E. B.; CARVALHO, C. W. P. de; GODOY, R. C. B. de; DEMIATE, I. M.; SCHEER, A. P. Influence of extrusion cooking on in vitro digestibility, physical and sensory properties of brazilian pine seeds flour (Araucaria Angustifolia). Journal of Food Science, v. 82, n. 4, p. 977-984, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 5 | |
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