Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
09/12/2005 |
Data da última atualização: |
16/07/2009 |
Autoria: |
RIUL JR. A.; WOHNRATH, K.; DI TOMMAZO, R.; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FONSECA, F. J.; OLIVEIRA JR. O. N.; TAYLOR, D. M.; MATTOSO, L. H. C. |
Título: |
Artificial taste sensor: efficient combination of sensors made rom langmuir-blodget films of conducting polymers and a ruthenium complex and self-assembled films of na azobenzene-containing polymer. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
Langmuir, Washington, v.18, n.1, p.239-245, 2001. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
An artificial tongue composed of four sensors made from ultrathin films deposited onto gold interdigitated electrodes has been able to distinguish easily the four basic tastes (slaty, sour, sweet, and bitter), in addition to detecting inorganic contaminants in ultrapure water and identifying different brands of coconut water. |
Palavras-Chave: |
PCA; PVC. |
Thesaurus Nal: |
electronic tongue. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
null Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
|