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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
24/06/2003 |
Data da última atualização: |
16/07/2009 |
Autoria: |
MATTOSO, L. H. C.; RIUL JR. A. |
Afiliação: |
Embrapa Instrumentação Agropecuária, São Carlos, SP. |
Título: |
Nanostructured films of conductive polymers for sensor applications. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
In: BRAZILIAN WINTER SCHOOL ON NANOBIOTECHNOLOGY, 1., 2002, [São Carlos]. Rede nanobiotec: [anais]. Campinas: UNICAMP: São Carlos: Embrapa: Ribeirão Preto: USP, 2002. p. 66-69. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In summary, conducting polymers and lipids prove to be good sensors and transducers to make an artificial electronic tongue. In some cases tastants cam be detected at concentrations bellow the human thresshold, being also possible the differentiation of substances with similar taste. |
Palavras-Chave: |
Artificial electronic tongue; Conducting polymers; Polímero; Sensor. |
Thesagro: |
Matéria Orgânica. |
Thesaurus Nal: |
lipids. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00975naa a2200205 a 4500 001 1024775 005 2009-07-16 008 2002 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMATTOSO, L. H. C. 245 $aNanostructured films of conductive polymers for sensor applications. 260 $c2002 520 $aIn summary, conducting polymers and lipids prove to be good sensors and transducers to make an artificial electronic tongue. In some cases tastants cam be detected at concentrations bellow the human thresshold, being also possible the differentiation of substances with similar taste. 650 $alipids 650 $aMatéria Orgânica 653 $aArtificial electronic tongue 653 $aConducting polymers 653 $aPolímero 653 $aSensor 700 1 $aRIUL JR. A. 773 $tIn: BRAZILIAN WINTER SCHOOL ON NANOBIOTECHNOLOGY, 1., 2002, [São Carlos]. Rede nanobiotec: [anais]. Campinas: UNICAMP: São Carlos: Embrapa: Ribeirão Preto: USP, 2002. p. 66-69.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 5 | |
3. |  | OLIVEIRA, M. A.; GONZAGA, M. L. C.; BASTOS, M. do S. R.; MAGALHAES, H. C. R.; BENEVIDES, S. D.; FURTADO, R. F.; ZAMBELLI, R. A.; GARRUTI, D. dos S. Packaging with cashew gum/gelatin/essential oil for bread: release potential of the citral. Food Packaging and Shelf Life, 23, art. no. 100431, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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4. |  | LOURENÇO, L. B. V.; PINTO, L. I. F.; ZAMBELLI, R. A.; MIRANDA, K. W. E.; SOUSA, C. R. V.; COSTA, B. P.; SANTOS JUNIOR, E. C.; PONTES, D. F.; BASTOS, M. do S. R. Caracterização físico-química de cervejas de baixa fermentação adquiridas no comércio de Fortaleza - Ceará. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS (SLACA), 11., 2015, Campinas. Anais... Campinas: Unicamp, 2015.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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5. |  | COSTA, B. P.; PINTO, L. I. F.; ZAMBELLI, R. A.; SOUSA, C. R. V.; MIRANDA, K. W. E.; SANTOS JUNIOR, E. C.; PONTES, D. F.; BASTOS, M. do S. R.; LOURENÇO, L. B. V. Avaliação físico-química de cervejas artesanais tipo 'Pale Ale' comercializadas em Fortaleza - Ceará. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS (SLACA), 11., 2015, Campinas. Anais... Campinas: Unicamp, 2015.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 5 | |
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