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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
27/01/1999 |
Data da última atualização: |
01/07/2019 |
Autoria: |
SINGLETON, V. L.; ROSSI JUNIOR, J. A. |
Título: |
Colorimetry of total phenolics with phosphomolybdic-phosphotungotic acid reagents. |
Ano de publicação: |
1965 |
Fonte/Imprenta: |
American Journal of Enology and Viticulture, v. 16, p. 144-158, 1965. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Several details of the assay of total phenolic substances have been investigated and an improved procedure developed. The improvements include the use of Folin-Ciocalteu reagent rather than the Folin-Denis reagent, gallic acid as a reference standard, and a more reproducible time-temperature color development period. The values obtained are less subject to variation and interference from several nonphenols, yet are directly comparable to the tanni values obtained by the previously standard method. |
Palavras-Chave: |
Content; Conteudo; Methods; Phenolic; Reagent; Reagente; Wine. |
Thesagro: |
Colorimetria; Fenol; Método; Uva; Vinho; Vitis Vinifera. |
Thesaurus Nal: |
colorimetry; grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01306naa a2200313 a 4500 001 1130515 005 2019-07-01 008 1965 bl --- 0-- u #d 100 1 $aSINGLETON, V. L. 245 $aColorimetry of total phenolics with phosphomolybdic-phosphotungotic acid reagents.$h[electronic resource] 260 $c1965 520 $aSeveral details of the assay of total phenolic substances have been investigated and an improved procedure developed. The improvements include the use of Folin-Ciocalteu reagent rather than the Folin-Denis reagent, gallic acid as a reference standard, and a more reproducible time-temperature color development period. The values obtained are less subject to variation and interference from several nonphenols, yet are directly comparable to the tanni values obtained by the previously standard method. 650 $acolorimetry 650 $agrapes 650 $aColorimetria 650 $aFenol 650 $aMétodo 650 $aUva 650 $aVinho 650 $aVitis Vinifera 653 $aContent 653 $aConteudo 653 $aMethods 653 $aPhenolic 653 $aReagent 653 $aReagente 653 $aWine 700 1 $aROSSI JUNIOR, J. A. 773 $tAmerican Journal of Enology and Viticulture$gv. 16, p. 144-158, 1965.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 3 | |
2. |  | PALUDO, A.; ANDRADE, D. G. A. de; FARIA, A.; LIMA, H. C. de; DUBOC, E. Conservação pós-colheita e caracterização de mudanças físicas, físico-químicas e sensoriais o Figo da Índia (Opuntia ficus-indica) cultivado nos cerrados do Brasil Central. In: ENCONTRO DE JOVENS TALENTOS DA EMBRAPA CERRADOS, 3., 2007, Planaltina, DF. Resumos apresentados. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2007. p. 33. (Embrapa Cerrados. Documentos, 176).Tipo: Resumo em Anais de Congresso | Circulação/Nível: -- - -- |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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3. |  | ANDRADE, D. G. A.; DALANEZI, F. M.; TRECENTI, A. S.; CUNHA, P. H. J.; BORGES, A. S.; OLIVEIRA-FILHO, J. P. Prevalence study of SNP c.421G>T in the ADAMTS2 gene responsible for dermatosparaxis in white dorper sheep in Brazil. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 36, n. 2, p. 73-76, fev. 2016.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 3 | |
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