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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
14/02/2008 |
Data da última atualização: |
17/03/2017 |
Autoria: |
CHOWDHURY, M. A. K.; BUREAU, D. P.; BOSE, M. L.; DEY, M. |
Título: |
Relevance of a rapid appraisal approach to identify locally available feed ingredients to small-scale nile tilapia (Oreochromis niloticus L.) aquaculture. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
Aquaculture Economics & Management, v. 11, p. 151-169, 2007. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Applications of a rapid appraisal approach to identify locally available feed ingredients in feed formulation, production, and socio-economics of Nile tilapia aquaculture in Bangladesh are discussed. |
Palavras-Chave: |
Avelino. |
Thesagro: |
Alimento; Tilápia. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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