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Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  17/10/2024
Data da última atualização:  30/10/2024
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  CARVALHO, C. W. P. de; CHUQUI-PAULINO, F. J.; HIDALGO CHÁVEZ, D. W.; VARGAS-SOLÓRZANO, J. W.; ASCHERI, J. L. R.
Afiliação:  CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; F .J. CHUQUI-PAULINO; D.W. H. CHÁVEZ; J. W. VARGAS-SOLÓRZANO; JOSE LUIS RAMIREZ ASCHERI, CTAA.
Título:  Extrusion cooking impact on blends of cereals and pulses whole grain gluten-free flours for breading.
Ano de publicação:  2024
Fonte/Imprenta:  In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 22., 2024, Rimini. The future of food is now: development, functionality & sustainability. Abstract book. Rimini: IUFoST, 2024, p. 469-470.
Idioma:  Inglês
Notas:  Ref. 4.13.18. P.13.018. IUFoST. 8-12 set.
Conteúdo:  The demand for plant-based products with high nutritional value is growing. Pre-cooked refined flours has been used a main ingredient for breading of deep fried products, which compromise the nutritional value of the final product in terms of oil uptake. Blend of whole grains of cereals and pulses are known to improve nutritional value, due to aminoacid balance among others benefits. Extrusion cooking is a technique that allows well mixed food sources with specific functional properties. This study aimed to assess the impact of the extrusion cooking on blends of varied proportion of cereals and pulses.
Thesagro:  Extrusão; Tecnologia de Alimento.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA15817 - 1UPCRA - DD
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1.Imagem marcado/desmarcadoROCHA, K. C.; ALONSO, C. G.; LEAL, W. G. de O.; SCHULTZ, E. L.; ANDRADE, L. A.; OSTROSKI, I. C. Slow pyrolysis of Spirulina platensis for the production of nitrogenous compounds and potential routes for their separation. Bioresource Technology, v. 313, 123709, Oct. 2020. Supplementary data to this article can be found online athttps://doi.org/10.1016/j.biortech.2020.123709.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia.
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