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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Data corrente: |
26/06/2024 |
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Data da última atualização: |
26/06/2024 |
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Autoria: |
SCHMIDT, D. G.; VAN MARKWIJK, B. W. |
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Título: |
Enzymatic hydrolysis of whey and its analysis. Influence of heat treatment of alfa-lactalbumin and beta-lactoglobulin on their proteolysis by pepsin and papain. |
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Ano de publicação: |
1993 |
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Fonte/Imprenta: |
Netherlands Milk and Dairy Journal, v. 47, p. 15-22, 1993. |
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Idioma: |
Inglês |
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Thesaurus Nal: |
Enzymes; Lactalbumin; Papain; Pepsin; Proteolysis; Whey protein. |
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Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |