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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte; Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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Data corrente: |
08/09/2022 |
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Data da última atualização: |
08/09/2022 |
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Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
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Autoria: |
OLIVEIRA, V. Q. de; PIMENTEL, O. A. L. F.; OLIVEIRA, C. R. do R.; SANTOS, E. P. dos; PEREIRA, A. M. L.; GALVEZ, A. O.; BRITO, L. O. |
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Afiliação: |
VALDEMIR QUEIROZ DE OLIVEIRA, CPAMN; OTAVIO AUGUSTO LACERDA FERREIRA PIMENTEL, Instituto de Oceanografia, Universidade Federal do Rio Grande; CAIO RUBENS DO REGO OLIVEIRA, Universidade Federal Rural de Pernambuco; ELIZABETH PEREIRA DOS SANTOS, Universidade Federal Rural de Pernambuco; ALITIENE MOURA LEMOS PEREIRA, CPATC; ALFREDO OLIVERA GALVEZ, Universidade Federal Rural de Pernambuco; LUIS OTAVIO BRITO, Universidade Federal Rural de Pernambuco. |
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Título: |
Effect of ionic adjustment frequency in low-salinity water on zootechnical performance, water quality and mineral composition of Litopenaeus vannamei in a synbiotic nursery system. |
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Ano de publicação: |
2022 |
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Fonte/Imprenta: |
Aquaculture, v. 561, 738632, 2022. |
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Idioma: |
Inglês |
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Conteúdo: |
Ions are important for shrimp metabolic processes and can affect their growth. However, little is known about the need to supplement the major ions to maintain an adequate Ca:Mg:K ratio for shrimp as well as how often these ratios should be adjusted during a culture cycle using low-salinity water so that shrimp growth is not affected. The aim of this study was to evaluate the effect of ionic adjustment frequencies in low-salinity water in a synbiotic nursery system and verify its effects on Litopenaeus vannamei growth, water quality, and mineral composition of microbial flocs and shrimp. |
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Thesagro: |
Camarão; Microelemento. |
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Thesaurus Nal: |
Litopenaeus vannamei. |
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Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | BUDEL, J. C. de C.; RAMOS, A. F. de O.; ARAÚJO, G. S.; LIMA, A. C. S.; MARTORANO, L. G.; NAHUM, B. de S.; SOUSA, L. F.; SILVA, A. G. M. e; LOURENÇO JUNIOR, J. de B. Fermentation kinetics and ruminal parameters of animals fed diets containing Brazil nut cake inclusion levels. Semina: Ciências Agrárias, Londrina, v. 38, n. 3, p. 1605-1616, maio/jun. 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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