Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
03/12/2020 |
Data da última atualização: |
11/02/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SEBASTIÃO, F. de A.; OLIVEIRA, M. I. B. de; ROCHA, M. J. S.; SOUZA, D. C. de M.; RIBEIRO, P.; MAJOLO, C.; CRESCENCIO, R.; CHAGAS, E. C. |
Afiliação: |
Fernanda de Alexandre Sebastião, Bolsista FAPEAM; Maria Inês Braga de Oliveira; Maria Juliete Souza Rocha; Damy Caroline de Melo Souza; Paula Ribeiro; CLAUDIA MAJOLO, CPAA; ROGER CRESCENCIO, CPAA; EDSANDRA CAMPOS CHAGAS, CPAA. |
Título: |
Effect of a food additive in the control of the acanthocephalan Neoechinorhynchus buttnerae in Colossoma macropomum. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Aquaculture Research, v. 52, n. 2, p. 635-642, Feb. 2021. |
DOI: |
https://doi.org/10.1111/are.14920 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Neoechinorhynchus buttnerae is the only acanthocephalan species that has been detected infecting tambaqui (Colossoma macropomum) in northern Brazil. |
Thesagro: |
Colossoma Macropomum. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
null Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |