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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
29/01/2020 |
Data da última atualização: |
21/03/2025 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
SMYTH, T. J.; CRAVO, M. da S. |
Afiliação: |
T. JOT SMYTH, N.C. STATE UNIVERSITY; MANOEL DA SILVA CRAVO, UEPAE DE MANAUS. |
Título: |
Nutrient dynamics. |
Ano de publicação: |
1989 |
Fonte/Imprenta: |
In: CAUDLE, N. (Ed.). Tropsoils technical report 1986-1987. Raleigh: North Carolina State University, 1989. |
Páginas: |
p. 148. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Soil Fertility Management In Oxisols of Manaus. Procedures. An initial rice crop and three com crops were grown in annual rotations with three crops of soybean and four crops of cowpea. Results. The contributions of nutrient inputs to cumulative crop yields, during five years of continuous cropping. |
Thesagro: |
Solo. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/bitstream/doc/1119521/1/NutrientDynamics.pdf
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Marc: |
LEADER 00725naa a2200157 a 4500 001 2119521 005 2025-03-21 008 1989 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSMYTH, T. J. 245 $aNutrient dynamics. 260 $c1989 300 $ap. 148. 520 $aSoil Fertility Management In Oxisols of Manaus. Procedures. An initial rice crop and three com crops were grown in annual rotations with three crops of soybean and four crops of cowpea. Results. The contributions of nutrient inputs to cumulative crop yields, during five years of continuous cropping. 650 $aSolo 700 1 $aCRAVO, M. da S. 773 $tIn: CAUDLE, N. (Ed.). Tropsoils technical report 1986-1987. Raleigh: North Carolina State University, 1989.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 5 | |
2. |  | MELO, P. S.; BERGAMASCHI, K. B.; TIVERON, A. P.; MASSARIOLI, A. P.; OLDONI, T. L. C.; ZANUS, M. C.; PEREIRA, G. E.; ALENCAR, S. M. de. Composição fenólica e atividade antioxidante de resíduos agroindustriais. Ciência Rural, Santa Maria, v. 41, n. 6, p. 1088-1093, jun. 2011.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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3. |  | MASSARIOLI, A. P.; SARTORI, A. G. de O.; JULIANO, F. F.; SANTOS, R. C. dos; RAMOS, J. P. C.; LIMA, L. M. de L.; ALENCAR, S. M. de. Optimizing procedures for antioxidant phenolics extraction from skin and kernel of peanuts with contrasting levels of drought tolerance. Foods, v. 11, n. 3, 449, p. 2-14, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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4. |  | DENNY, C.; LAZARINI, J. G.; FRANCHIN, M.; MELO, P. S.; PEREIRA, G. E.; MASSARIOLI, A. P.; MORENO, I. A. M.; PASCHOAL, J. A. R.; ALENCAR, S. M.; ROSALEN, P. L. Bioprospection of Petit Verdot grape pomace as a source of anti-inflammatory compounds. Journal of Functional Foods, v. 8, p. 292-300, 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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5. |  | MASSARIOLI, A. P.; SARTORI, A. G. de O.; JULIANO, F. F.; AMARAL, J. E. P. G. do; SANTOS, R. C. dos; LIMA, L. M. de; ALENCAR, S. M. de. Simulated gastrointestinal digestion/Caco-2 cell model to predict bioaccessibility and intestinal permeability of p-coumaric acid and p-coumaroyl derivatives in peanut. Food Chemistry, v. 400, 134036, p. 1-8, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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Registros recuperados : 5 | |
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