|
|
 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Pecuária Sudeste. Para informações adicionais entre em contato com cppse.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
14/08/2019 |
Data da última atualização: |
24/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FRANCISCO, V. C.; TULLIO, R. R.; MARCONDES, C. R.; PFLANZER, S. B.; NASSU, R. T. |
Afiliação: |
Vanessa Cristina Francisco, UNESP; RYMER RAMIZ TULLIO, CPPSE; CINTIA RIGHETTI MARCONDES, CPPSE; Sérgio Bertelli Pflanzer, UNICAMP; RENATA TIEKO NASSU, CPPSE. |
Título: |
Meat quality, aroma profile and consumer preference of dry - aged beef. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, 2019, Fort Collins, Colorado. Proceedings... Fort Collins, Colorado: American Meat Science Association, 2019. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Aging is a method for improving some sensory characteristics of meat, enhancing flavor and tenderness. The effect of aging in tenderness is well known but not well established in the flavor of dry-aged beef. This study aimed to evaluate the meat quality, volatile compounds profile and consumer preference between fresh and dry aged beef. |
Palavras-Chave: |
Dry-aged beef; Maciez da carne; Qualidade da carne; Tenderness of meat. |
Thesagro: |
Carne. |
Thesaurus Nal: |
Beef; Meat quality; Meat tenderness. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01138nam a2200253 a 4500 001 2111335 005 2019-10-24 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFRANCISCO, V. C. 245 $aMeat quality, aroma profile and consumer preference of dry - aged beef.$h[electronic resource] 260 $aIn: RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, 2019, Fort Collins, Colorado. Proceedings... Fort Collins, Colorado: American Meat Science Association$c2019 520 $aAging is a method for improving some sensory characteristics of meat, enhancing flavor and tenderness. The effect of aging in tenderness is well known but not well established in the flavor of dry-aged beef. This study aimed to evaluate the meat quality, volatile compounds profile and consumer preference between fresh and dry aged beef. 650 $aBeef 650 $aMeat quality 650 $aMeat tenderness 650 $aCarne 653 $aDry-aged beef 653 $aMaciez da carne 653 $aQualidade da carne 653 $aTenderness of meat 700 1 $aTULLIO, R. R. 700 1 $aMARCONDES, C. R. 700 1 $aPFLANZER, S. B. 700 1 $aNASSU, R. T.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | CALEGARIO, R. F.; LOCALI, E. C.; STACH-MACHADO, D. R.; PERON, L. A.; CASERTA, R.; SALAROLI, R. B.; ASTUA, J. de F.; MACHADO, M. A.; KITAJIMA, E. W. Polyclonal antibodies to the putative coat protein of Citrus leprosis virus C expressed in Escherichia coli: production and use in immunodiagnosis. Tropical Plant Pathology, v.38 n.3 Brasília May/June 2013. Epub May 14, 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
2. |  | CALEGARIO, R. F.; KITAJIMA, E. W.; LOCALI-FABRIS, E. C.; SALAROLI, R. B.; FREITAS-ASTÚA, J.; STACH- MACHADO, D. R.; CASERTA, R.; MACHADO, M. A. In situ immunocytochemistry of citrus leaves infected with Citrus leprosis virus cytoplasmic type (CiLV-C). Tropical Plant Pathology, Brasilia, DF, v. 33, supl., ago. 2008.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|