BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  22/01/2019
Data da última atualização:  13/03/2019
Autoria:  MARQUES, C. B.; SANTOS, C. H. S.
Afiliação:  Cláudia Brazil Marques, Centro Universitário do Vale do Taquari? UNIVATES (Brasil); Carlos Honorato S. Santos, Universidade Federal do Rio Grande (Brasil).
Título:  Tourist routes strategies of local development.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, v. 12, n. 3, Special Issue, Maio 2014.
Idioma:  Português
Notas:  APROVALE
Conteúdo:  Abstract: Tourism as an economic activity can contribute to the social, economic and cultural development of a region. In order to understand these dynamics, it is important not only to introduce the guiding principles of development, but also to think about strategies to implement and develop the activity in specific regions. The positive and negative factors of tourism can be shown based on the peculiar characteristics of each area. However, rather than a general discussion of the problem, this study presents the planning and management strategies of tourism of the Vale dos Vinhedos (Valley of Vineyards) Wine Route, which is presented as a case study of designing tourist routes yielding local development. Key Words: tourism strategy, local development, Vale dos Vinhedos, tourist route., rural tourism. Rutas turísticas y estrategias de desarrollo local Resumen: El turismo como actividad económica puede contribuir al desarrollo social, económico y cultural de una región. Para entender estas dinámicas, es importante no sólo para introducir los principios rectores del desarrollo, sino también para pensar en estrategias para implementar y desarrollar la actividad en regiones específicas. Los factores positivos y negativos del turismo se pueden mostrar en base a las características peculiares de cada área. Sin embargo, en lugar de una discusión general del problema, este estudio presenta as estrategias de planificación y gestión del turismo en la Ruta del Vino del Valle de los V... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Desarrollo local; Estrategia de turismo; Local development; Rural tourism; Ruta turística; Tourism strategy; Tourist route; Turismo rural; Vale dos Vinhedos.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPUV - APROVALE18130 - 1ADMAP - DDAPROVALE0036APR0036
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1.Imagem marcado/desmarcadoLUZ, M. J. da S. e; SANTANA, J. C. de F.; SANTOS, J. W. dos; BEZERRA, J. R. C.; ANDRADE, J. E. O. de. Associação entre variáveis relacionadas à qualidade da fibra de algodoeiro irrigado submetido a diferentes doses de uréia. Revista Brasileira de Oleaginosas e Fibrosas, v.11, n.3, p.185-193, set./dez. 2007.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: Nacional - A
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2.Imagem marcado/desmarcadoSANTANA, J. C. F. de; ANDRADE, J. E. O. de; CARNEIRO, E.; WANDERLEY, M. J. R.; SANTANA, J. C. da S. Desempenho industrial do algodao de fibra colorida em comporacao com o de fibra de colaracao normal. Revista de Oleaginosas e Fibrosas, v.3, n.2, p.115-120, 1999.
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3.Imagem marcado/desmarcadoSANTANA, J. C. F. de; FREIRE, E. C.; WANDERLEY, M. J. R.; SANTANA, J. C. da S.; ANDRADE, F. P. de; ANDRADE, J. E. O. de. Qualidade e tecnologia da fibra e do fio de linhagens de algodao de fibra colorida. Revista de Oleaginosas e Fibrosas, v.3, n.3, p.195-200, 1999.
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4.Imagem marcado/desmarcadoSATANA, J. C. F. de; FREIRE, E. C.; CARVALHO, L. P. de; COSTA, J. N. da; LIMA, M. do S. N.; ANDRADE, J. E. O. de. Caracteristicas tecnologicas da fibra e do fio de cultivares brasileiras de algodao herbaceo. Revista de Oleaginosas e Fibrosas, v.2, n.3,p.221-228, 1998.
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5.Imagem marcado/desmarcadoSANTANA, J. C. F. de; BELTRÃO, N. E. de M.; SANTOS, J. W. dos; WANDERLEY, M. J. R.; ANDRADE, J. E. O. de. Comparacao das caracteristicas fisicas da fibra e do fio das cultivares CNPA 7H e algodao 7MH com algodao importado via amostras da industria. Revista de Oleaginosas e Fibrosas, Campina Grande, v.1,n1.,p.149-153, dez, 1997.
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6.Imagem marcado/desmarcadoSANTANA, J. C. F. de; BELTRAO, N. E. de M.; LUZ, M. J. da S. e; ANDRADE, J. E. O. de; DIAS, M. P.; SILVA, N. F.; LINHARES, I. T. Tecnologia da fibra do algodao produzido na regiao do cerrado brasileira, em relacao ao algodao importado. Revista de Oleaginosas e Fibrosas, v.3, n.3, p.187-194, 1999.
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