BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  29/08/2018
Data da última atualização:  29/08/2018
Autoria:  THOMPSON, G. E.; CLOUGH, D. P.
Título:  The effect of intravenous infusion of dopamine on the unesterified fatty acids of sheep plasma.
Ano de publicação:  1970
Fonte/Imprenta:  Research in Veterinary Science, v. 11, n. 5, p. 428-430, Sept. 1970.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract : I/v infusion of dopamine at 5 ?g/kg per minute for 25 minutes in sheep caused a rise in plasma unesterified fatty acids from 10.5 to 16.6 mg/100 ml plasma. The percentage of oleic acid in the total plasma unesterified fatty acids increased during dopamine infusion from 31 to 36% and the percentage of stearic acid decreased from 44 to 38%.
Palavras-Chave:  Octadecanoic acid.
Thesaurus Nal:  Adverse effects; Blood plasma; Dopamine; Fatty acids; Oleic acid; Sheep; Stearic acid.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC37373 - 1ADMAP - PP
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional