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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  06/03/2018
Data da última atualização:  06/03/2018
Autoria:  MOORBY, J. M.; FRASER, M. D.; THEOBALD, V. J.; JONES, R.; BECK, N. F. G.; HARESIGN, W.; WOOD, J. D.
Título:  Plasma and meat hormones and metabolites of lambs grazing high-formononetin red clover.
Ano de publicação:  2001
Fonte/Imprenta:  In: ANNUAL MEETING OF THE BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 2001, Scarborough, UK. Proceedings... Medlothian: BSAS, 2001. 1 CD ROM. p. 78.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of this study was to investigate plasma metabolite and hormone concentrations, and the residual levels of equol in meat, of lambs grazing two varieties of red clover differing in their formononetin contents, compared to control animals grazing grass. Despite several effects of forage type on plasma metabolite and hormone concentrations, and an effect of clover formononetin on teat growth in lambs of both sexes, there was no carry-over of equol into the meat of lambs finished on red clover with either a high or low formononetin content. Equol is rapidly excreted from the body, and was probably reduced to the undetectable levels during the time that animals were starved and transported for slaughter
Thesaurus Nal:  Lamb meat; Sheep.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC36609 - 1ADDPL - CDCD 00415
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