Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  05/03/2018
Data da última atualização:  30/11/2023
Autoria:  KASAPIDOU, E.; WOOD, J. D.; SINCLAIR, L. A.; WILKINSON, R. G.; ENSER, M.
Título:  Vitamin E supplementation and meat quality in lambs.
Ano de publicação:  2001
Fonte/Imprenta:  In: ANNUAL MEETING OF THE BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 2001, Scarborough, UK. Proceedings... Proceedings... Medlothian: BSAS, 2001. 1 CD ROM. p. 56.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Lambs fed on a complete dry pelleted feed require at least 500 mg a-tocopheryl acetate/kg DM to produce muscle concentrations in excess of 3.3 mg/g required for optimum meat quality (Faustman et al., 1989). The causes of the low deposition of dietary a-tocopherol under these dietary conditions remain to be established.
Thesaurus Nal:  Lamb meat; Meat quality; Sheep.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC36581 - 1ADDRA - CDCD 00415
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional