BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  05/03/2018
Data da última atualização:  05/03/2018
Autoria:  HUSSAIN, A.; MILLER. E. L.
Título:  Effect of supplementation of sucrose and lactose with sodium bicarbonate on rumen metabolism and microbial protein synthesis in sheep.
Ano de publicação:  1999
Fonte/Imprenta:  In: ANNUAL MEETING OF THE BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1999, York. Proceedings... Medlothian: BSAS, 1999 1 CD ROM. p. 28.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  When rumen pH was maintained by feeding sodium bicarbonate, lactose reduced rumen protozoa, reduced rumen ammonia and increased microbial (bacterial) protein supply, compared with sucrose. Lactose has a specific effect in reducing protozoal numbers which results in increased bacterial protein outflow in addition to effects on rumen pH.
Thesagro:  Rúmen.
Thesaurus Nal:  Animal nutrition; Sheep; Sodium bicarbonate; Sucrose.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC36531 - 1ADDPL - CDCD 00415
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional