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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
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Data corrente: |
16/01/2017 |
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Data da última atualização: |
08/04/2022 |
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Autoria: |
MARSDEN, T.; LEE, R.; FLYNN, A.; THANKAPPAN, S. |
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Afiliação: |
TERRY MARSDEN; ROBERT LEE; ANDREW FLYNN; SAMARTHIA THANKAPPAN. |
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Título: |
The new regulation and governance of food: beyond the food crisis? |
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Ano de publicação: |
2010 |
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Fonte/Imprenta: |
New York: Taylor e Francis, 2010. |
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Páginas: |
345 p. |
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Série: |
(Routledge studies in human geographay, 29). |
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ISBN: |
978-0-415-65452-4 |
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Idioma: |
Inglês |
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Notas: |
Coleção Juliana Santilli: Biblioteca da Embrapa Sede. |
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Conteúdo: |
Part I - Exploring the anatomy of the food crisis - The anatomy of the crisis: regulating the risk geographies of agri-food inthe 21st century; Handling biosecurity risk: the and mouth outbreak 2001; Genetic disorders: resistance, regulation and GM food and feed; Part II - The evolving hybrid model - State failures and failures of state; A new regulatory terrain: the emerging public/private model in Europe; Building relationships in a new phase of contested accountability in the UK: incorporating the new public-private model of food regulation; Part III - Operating the hybrid model: case studies of regulatory supply chains - The cutting edge of retail grocery competition: the case of the fresh fruit and vegetable supply chain; The operation of the hybrid model: the case of red meat; Part IV - Key contemporary dynamics of regulation - The new institutional fabric: the public management of food risks; Food risk and precaution: the precautionary principle in practice; From europeanisation no globalisation of the public-private model fo food regulation; Conclusions: continuites and challenges. |
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Palavras-Chave: |
Food; Food risk; Risco alimentar. |
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Thesagro: |
Alimento; Indústria Alimentícia; Políticas públicas. |
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Thesaurus Nal: |
Food industry. |
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Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 6 | |
| 2. |  | CAVALCANTE, A. C. C.; OLIVEIRA, V. S. de; ARGOLO, P. S.; NORONHA, A. C. da S. Atividade do óleo de nim no controle de ácaros (Acari: Tenuipalpidae, Tetranychidae), em laboratório. In: SIMPÓSIO BAIANO DE EDUCAÇÃO AMBIENTAL, 1., 2007, Cruz das Almas. Reciclando conceitos para desenvolver ações educativas com princípios ambientalistas. Cruz das Almas: [s.n.], [2007?].| Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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| 6. |  | NORONHA, A. C. da S.; MINEIRO, J. L. C.; FERLA, N. J.; CASTRO, T. M. M. G.; CAVALCANTE, A. C. C. Ácaros associados a frutíferas no Estado do Pará, Brasil. In: CONGRESSO LATINOAMERICANO DE ACAROLOGIA, 3.; SIMPÓSIO BRASILEIRO DE ACAROLOGIA, 6., 2018, Pirenopólis. Anais. [Brasília, DF]: Embrapa: UNB; [Goiânia]: UFG, 2018.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 6 | |
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