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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Data corrente: |
07/12/2016 |
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Data da última atualização: |
07/12/2016 |
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Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
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Autoria: |
MIRANDA, J. A. T. DE; CARVALHO, L. M. J. DE; VIEIRA, A. C. M.; CARVALHO, J. L. V. de. |
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Afiliação: |
UFRJ; UFRJ; UFRJ; JOSE LUIZ VIANA DE CARVALHO, CTAA. |
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Título: |
Evaluation of starch granules of raw and cooked beans by screanning electronic microscopy (SEM). |
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Ano de publicação: |
2016 |
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Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 18., 2016. Dublin. Greening the global food supply Chain: through innovation in food science and technology: Book of Proceedings. Dublin: IFSTI, 2016. |
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Páginas: |
p. 622 |
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Idioma: |
Inglês |
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Palavras-Chave: |
Cooked beans; Screanning electronic microscopy (SEM). |
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Thesagro: |
Vigna Unguiculata. |
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Thesaurus Nal: |
starch granules. |
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Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | BARUSELLI, P. S.; ABREU, L. A. de; PAULA, V. R. de; CARVALHO, B. C. de; GRICIO, E. A.; MORI, F. K.; REBEIS, L. M.; ALBERTINI, S.; SOUZA, A. H. de; D'OCCHIO. Applying assisted reproductive technology and reproductive management to reduce CO2-equivalent emission in dairy and beef cattle: a review. Animal Reproduction, v. 20, n. 2, e20230060, 2023.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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