Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
26/02/2016 |
Data da última atualização: |
26/02/2016 |
Autoria: |
GIGER-REVERDIN, S.; MAAROUFI, C.; JARNOT, L.; MULLER, R.; BONTEMS, V.; SAUVANT, D. |
Título: |
The influence of pea grinding and dietary nitrogen content on buffering capacity of diets offered to lactating goats. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 1, p. 84-85. |
ISBN: |
2841480380 |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Alimento para animal; Cabra; Caprino; Dieta; Lactação; Nitrogênio. |
Thesaurus Nal: |
Animal feeding; Diet; Goats; Lactation; Nitrogen. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00929naa a2200313 a 4500 001 2038818 005 2016-02-26 008 2000 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a2841480380 100 1 $aGIGER-REVERDIN, S. 245 $aThe influence of pea grinding and dietary nitrogen content on buffering capacity of diets offered to lactating goats. 260 $c2000 650 $aAnimal feeding 650 $aDiet 650 $aGoats 650 $aLactation 650 $aNitrogen 650 $aAlimento para animal 650 $aCabra 650 $aCaprino 650 $aDieta 650 $aLactação 650 $aNitrogênio 700 1 $aMAAROUFI, C. 700 1 $aJARNOT, L. 700 1 $aMULLER, R. 700 1 $aBONTEMS, V. 700 1 $aSAUVANT, D 773 $tIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000.$gv. 1, p. 84-85.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|